Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w brzozach

Recommended Posts

Witam wszystkich.

Nie będę oryginalna jak napiszę, że podgladam Wasze domy od pewnego czasu i jestem pelna podziwu co do Waszych pomysłów w urządzaniu wnętrz. Co prawda ja narazie nie wiele moge jeszcze pokazać, może nie tyle ze wzgledu na stopień zawansowania budowy, co umiejetnośc wklejania zdjęć :) . Mam jednak cichą nadzieję na Waszą pomoc, opinie i uwagi, w końcu co dwie (a może iwięcej:)) głów to nie jedna moja. A tak ma wygladać dom[ATTACH=CONFIG]133831[/ATTACH]

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/679072ecfdd83427.html

Edytowane przez bpestka

• 2 weeks później...

Tynki gotowe. Przyszedl czas na ostateczne zaplanowanie przyłaczy w lazienkach i kuchni. Na początek lazienka na gorze. Co sądzicie?

[ATTACH=CONFIG]135736[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]135737[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]135740[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]135738[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]135739[/ATTACH]

Mam oczywiście kilka watpliwości:

- czy nie będzie za waskie przejcie między wc i szafką umywalki (dlatego zaplanowalam ja nie na ccalej scianie, ale czy to będzie dobrze wygladalo?)

- jak rozwiazać konstrukcyjnie scianę 220 cm ta na ktorej będzie wc i prysznic, chodzi o to jak pociągnac zabudowe geberita, czy tylko na szerokośc stelarza, czy az do prysznica?

Edytowane przez bpestka