karol56789 30.08.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Witam, bede niedługo zabierał się do wymiany podłogi w kuchni i chciałbym zmienić całkowicie aranżacje. Myślałem o kupnie płytek imitujących drewno ale nie mam pojęcia gdzie szukać i jakie płytki są dobre i sprawdzone? Czy ktoś miał już może do czynienia z takimi płytkami? Proszę też o podpowiedź gdzie najbardziej opłaca sie kupić takie płytki?? W jaki wzór najlepiej je układać i z jakimi kolorami łączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina12 04.09.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 (edytowane) Ja użyłam w kuchni płytek imitujących drewno. Połączyłam je z kolorami beżowymi i wyszedł bardzo ciekawy efekt. Płytki kupowałam w sklepie internetowym. Edytowane 4 Września 2012 przez Elfir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.09.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Witam, bede niedługo zabierał się do wymiany podłogi w kuchni i chciałbym zmienić całkowicie aranżacje. Myślałem o kupnie płytek imitujących drewno ale nie mam pojęcia gdzie szukać i jakie płytki są dobre i sprawdzone? Czy ktoś miał już może do czynienia z takimi płytkami? Proszę też o podpowiedź gdzie najbardziej opłaca sie kupić takie płytki?? W jaki wzór najlepiej je układać i z jakimi kolorami łączyć? Jaja sobie robisz czy celowo zakładasz temat żeby pod innym nickiem odpowiadając zareklamowac sklep? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol56789 10.09.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Nie. Pytam na forum żeby nie kupić jakiegoś badziewia i nie wydać niepotrzebnie pieniędzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 12.09.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Wiem, ze paradyż ma takie, ale podejrzewam, ze są bardzo drogie. Natomiast wyglądaja całkiem przyjemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.09.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Nie. Pytam na forum żeby nie kupić jakiegoś badziewia i nie wydać niepotrzebnie pieniędzy! Gdyby to nie były jaja - to na forum są dwa ogromne tamaty o płytkach drewnopodobnych - jednen ogólny a drugi o woodenticu. Są na pierwszej stronie działu Wnętrza, więc nie sposób przegapić i tam o nich poczytać. Zobacz co masz napisane pod swoim nickiem: WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi Zamykam ten temat i zapraszam do odpowiednich wątków/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts