donecio 02.09.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 witam wszystkich forumowiczów jestem tutaj nowy i mam takie pytanie zamierzam dobudować 25m2 do istniejacego juz domu wymiary domu to 6 na 11ja zamierzam dobudować 8 na 4 po dłuższej scianie domu bedzie to bez stropu, podwiesze sufit na dachu.. zamierzam to zrobi wszystko sam z kolegą. mam pytanie odnośnie fundamentów ile najlepiej wpuścić w ziemie i jakie wymiary ławy i czy wpuszczac bloczki w ziemie. nad ziemia fundament bedzie wystawal 1,30 bo tak jest u istniejącego domu. prosze o pomoc.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.09.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 zgodnie z projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 03.09.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 witam wszystkich forumowiczów jestem tutaj nowy i mam takie pytanie zamierzam dobudować 25m2 do istniejacego juz domu wymiary domu to 6 na 11 ja zamierzam dobudować 8 na 4 po dłuższej scianie domu bedzie to bez stropu, podwiesze sufit na dachu.. zamierzam to zrobi wszystko sam z kolegą. mam pytanie odnośnie fundamentów ile najlepiej wpuścić w ziemie i jakie wymiary ławy i czy wpuszczac bloczki w ziemie. nad ziemia fundament bedzie wystawal 1,30 bo tak jest u istniejącego domu. prosze o pomoc. pozdrawiam Rób sam na czuja - a potem sprawą zajmie sie ojciec Mateusz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 05.09.2012 02:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 i nadzór budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 05.09.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Lej wodę, syp piach, materiału nie żałuj. Mam nadzieję, że pomogłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek m 05.09.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Lej wodę, syp piach, materiału nie żałuj. Mam nadzieję, że pomogłem. Wodę będzie lał na śmigus dyngus a z wody i piasku to może robić zamki na plaży :) Wracając do tematu zrób fundamenta zgodne ze sztuką budowlaną taką jak pod budynek. w przyszłości będziesz mógł powiększyć budynek o jedno pomieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts