wej 03.09.2012 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 witam, chciałbym się poradzić. kupiłem, zdemontowałem więźby dachowe ze dwóch starszych stodół (10-20lat). deski, łatwy, krokwy, płotwy, niektóre 20cm grubości. dużo tego będzie mi to potrzebne w przyszłym roku do budowy różnych rzeczy, rozbudowy budynków własnych. niektóre fragmenty niestety zostały już ugryzione przez robaka, ale w niewielkim stopniu. zastanawiam się w jaki sposób można to zaimpregnować, zabezpieczyć żeby wybić robaczki i sprawić, żeby nowe nie chciały się w tym drewnie już osiedlać. ropa zdecydowanie odpada. będę wdzięczny za wszelkie pomysły i porady w tym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 03.09.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Jeden praktyk radził dać drewno na suszenie komorowe i wybić szkodniki temperaturą, a nie chemią.Co dalej - nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 03.09.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Albo zagazować. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts