Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Opomiarowana Atlantic TRI

chcialbympompe

Recommended Posts

Pewnie nie.

A ja jak mniema oszukałem też i ciebie i Magnolie18 i Pitera719 I Tanka102 i was wszystkich

A firma zarejestrowana pod poniższym KRS też jest kłamstwem ugadałem się razem z sądem:

http://www.krs-online.com.pl/cieply-dom-sp-z-o-o-krs-761802.html

Edytowane przez miki121

• Odpowiedzi 209
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

niech oskarża bo myśli że jest nieuchwytny ale w poniedziałek prokuratura się tym zajmie...

Widzę że firma która montuje bardzo dużo pomp ciepła itp. i ma jeszcze kilkadziesiąt zleceń kogoś boli i ktoś chcę ją różnymi metodami wykończyć

Amber Gold 2. Piękny to pewnie nazwisko panieńskie żony.

Miki wklej zdjęcie to zobaczymy czy jesteś gruby, chyba, że przez 2 lata i pobyt w więzieniu schudłeś :)

Ty no a te wszystkie działające pompy to iluzja tam są kartony z narysowanym wentylatorem :)

A ja kasę za pompy w złoto inwestuje :)

Ty no a te wszystkie działające pompy to iluzja tam są kartony z narysowanym wentylatorem :)

A ja kasę za pompy w złoto inwestuje :)

A nazwisko mam po żonie bo moje było Pokorzyński więc mając wybór pomiędzy Piękny i Pokorzyński wybrałem oczywisty :)

Edytowane przez joliska

• 3 weeks później...
A nazwisko mam po żonie bo moje było Pokorzyński więc mając wybór pomiędzy Piękny i Pokorzyński wybrałem oczywisty :)

Koorwa zabij mnie, a nie pojme takiej zamiany i wogole opcji tego "wyboru".

Znam czlowieka ktory "panienskie" mial Garbaty. Nazwisko jak nazwisko, moze nie piekne, ale po ojcu, dziadku itd. To raz. Przyszla do mnie do firmy klientka i ze akurat szwedalem sie po sklepie postanowilem przyjac zlecenie naprawy laptopa. Przedstawila sie nazwiskiem Fiut (slownie:FIUT). Musialem uzyc calej sily woli zeby grymas ktory pojawil mi sie na twarzy nie zostal uznany za usmiech. Bardziej chyba wygladalem, jak bym pogryzl limonke. Ale jakos nie zmienila sobie nazwiska i sie nie obrazila, chociaz mogla i bym zrozumial. To dwa.

Jesli tatko Pokorzynski nie zszedl po Twojej akcji "zamazpojscia" nagla smiercia, to na jego miejscu bym Cie wyklal chyba. :-)

Tyle tytulem lekkiej dygresji. Wszystko baaardzo mocno IMHO. Mam tez nadzieje, ze Cie nie urazilem nigdzie.

BTW: Oczywisty to tez takie sobie nazwisko. ;)