miki121 01.12.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 (edytowane) Pewnie nie.A ja jak mniema oszukałem też i ciebie i Magnolie18 i Pitera719 I Tanka102 i was wszystkich A firma zarejestrowana pod poniższym KRS też jest kłamstwem ugadałem się razem z sądem: http://www.krs-online.com.pl/cieply-dom-sp-z-o-o-krs-761802.html Edytowane 1 Grudnia 2012 przez miki121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 01.12.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Cos mi sie wydaje, ze konkurencja cienko przedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 01.12.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Od dłuższego czasu ciągle w Necie są jakieś hity tylko nikt na tym forum - z 30 ponad klientów nie został oszukany co ciekawe podpadamy za każdym razem.Przestało mnie to bawić i oddaję sprawę do prokuratury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 01.12.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Bo Ty miki Bandzior jesteś )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 01.12.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Pewnie jeżdżę czarny BMW i mam dwa kilko koksu w bagażniku Ale widzę że w Polsce się wykańcza konkurencję w tragiczny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter719 01.12.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 no właśnie w innym temacie były powżne oskarżenia i nagle pan PRZEŚLADOWCA znikł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 01.12.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Amber Gold 2. Piękny to pewnie nazwisko panieńskie żony. Miki wklej zdjęcie to zobaczymy czy jesteś gruby, chyba, że przez 2 lata i pobyt w więzieniu schudłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 01.12.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 no właśnie w innym temacie były powżne oskarżenia i nagle pan PRZEŚLADOWCA znikł już się odnalazł... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?114689-Jak-usunac-konto-z-Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 01.12.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 (edytowane) niech oskarża bo myśli że jest nieuchwytny ale w poniedziałek prokuratura się tym zajmie... Widzę że firma która montuje bardzo dużo pomp ciepła itp. i ma jeszcze kilkadziesiąt zleceń kogoś boli i ktoś chcę ją różnymi metodami wykończyć Amber Gold 2. Piękny to pewnie nazwisko panieńskie żony. Miki wklej zdjęcie to zobaczymy czy jesteś gruby, chyba, że przez 2 lata i pobyt w więzieniu schudłeś Ty no a te wszystkie działające pompy to iluzja tam są kartony z narysowanym wentylatorem A ja kasę za pompy w złoto inwestuje Ty no a te wszystkie działające pompy to iluzja tam są kartony z narysowanym wentylatorem A ja kasę za pompy w złoto inwestuje A nazwisko mam po żonie bo moje było Pokorzyński więc mając wybór pomiędzy Piękny i Pokorzyński wybrałem oczywisty Edytowane 1 Grudnia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomarszczonyfred 01.12.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 (edytowane) może to któraś z firm się zdenerowała, że nazwałeś swoją firmę ich nazwą, wystarczy wygooglować, że są dwie takie nazwy firm... sorki, jedna, z oddziałami Edytowane 1 Grudnia 2012 przez pomarszczonyfred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 01.12.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 :lol2::lol2: dobre , zarejestrowali nazwę? To na drzewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 01.12.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 jest więcej niż dwie ale jakbyś zwrócił uwagę przy Naszym logo jest taki mały znaczek R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomarszczonyfred 01.12.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 tylko, że ci z zachodniopomorskiego istnieją już 20 lat, ja bym się tak nie nazwał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 01.12.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 no a u nas w bielsku jest firma ciepły dom zajmująca się ociepleniami też około 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomarszczonyfred 01.12.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 tylko, że ty nazywasz się "ciepły dom sp. z o.o.", a oni ciepły dom - ocieplenia, czy ciepły dom pan X, jest mase takich nazw ale nie dokładnie "ciepły dom z sp. z o.o.", oni nie jeżdżą po polsce i nie sprzedają pci jak ciepłe bułki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 01.12.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 no i kogoś serce boli że malutka firemka z pcimia małego potrafi sprzedać i zamontować ponad 40 pci rocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 02.12.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 a ja bym prosił moderatora żeby wykasował żale konkurencji bo to nie ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 02.12.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 święte słowa dobrze że się nie nazwaliśmy AMBER GOLD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 20.12.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 A nazwisko mam po żonie bo moje było Pokorzyński więc mając wybór pomiędzy Piękny i Pokorzyński wybrałem oczywisty Koorwa zabij mnie, a nie pojme takiej zamiany i wogole opcji tego "wyboru". Znam czlowieka ktory "panienskie" mial Garbaty. Nazwisko jak nazwisko, moze nie piekne, ale po ojcu, dziadku itd. To raz. Przyszla do mnie do firmy klientka i ze akurat szwedalem sie po sklepie postanowilem przyjac zlecenie naprawy laptopa. Przedstawila sie nazwiskiem Fiut (slownie:FIUT). Musialem uzyc calej sily woli zeby grymas ktory pojawil mi sie na twarzy nie zostal uznany za usmiech. Bardziej chyba wygladalem, jak bym pogryzl limonke. Ale jakos nie zmienila sobie nazwiska i sie nie obrazila, chociaz mogla i bym zrozumial. To dwa. Jesli tatko Pokorzynski nie zszedl po Twojej akcji "zamazpojscia" nagla smiercia, to na jego miejscu bym Cie wyklal chyba. Tyle tytulem lekkiej dygresji. Wszystko baaardzo mocno IMHO. Mam tez nadzieje, ze Cie nie urazilem nigdzie. BTW: Oczywisty to tez takie sobie nazwisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Spoko ale w kwestii mojej rodziny itp. to raczej nie miejsce i temat... Każdy ma swoje problemy w życiu i różne sytuację... Ja decyzję podjołem świadomie i tak zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts