Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompa ciepła na żywo

pom_pla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 299
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moze nie uwierzysz Chcialbym, ale sa ludzie, dla ktorych cieplo z kominka to pozyteczny efekt uboczny "atmosfery". Szkoda ze w cieple wieczory nie da sie tez popalic ;-)

Uwierzę, uwierzę... Widać, że mnie zupełnie nie znasz. Sam mam kominek, który przez 7 lat przepalił pewnie z 10m przestrzennych drewna ...i się skubaniec popsuł (mechanizm podnoszenia szyby) co się wiązało z rozwaleniem obudowy :(

W Waszych fabrycznych PC jakie macie zalecane przepływy w DZ ?? i jaka róznica temp wystepuje w DZ podczas pracy pompy ?? , bo niewiem czy nie użyłem ,,pompy - armaty,, która niepotrzebnie tylko zjada cenne waty :([/quote

o ja jaj kolega kupił za grubą kasę ,,makową " PC i teraz szuka pomocy na forum. a gdzie ten monter a gdzie ta gwarancja , a gdzie ta pomoc na zawołanie z markowej PC?a gdzie ten obecany super COP?

W Waszych fabrycznych PC jakie macie zalecane przepływy w DZ ?? i jaka róznica temp wystepuje w DZ podczas pracy pompy ?? , bo niewiem czy nie użyłem ,,pompy - armaty,, która niepotrzebnie tylko zjada cenne waty :(

ja przy swojej markowej CHIŃSKIEJ PC ie mam takich problemów

mimo że narazie nie musiałem korzystać z mojego << chińskiego >> serwisu

[

o ja jaj kolega kupił za grubą kasę ,,makową " PC i teraz szuka pomocy na forum. a gdzie ten monter a gdzie ta gwarancja , a gdzie ta pomoc na zawołanie z markowej PC?a gdzie ten obecany super COP?

Trochę trudno zrozumieć Twoją pisaninę, ale złośliwości widać mnóstwo.... :(

Jest mocno prawdopodobne, że SAMORÓBKA autora zapytania ma lepszy COP od Twojej "markowej fabrycznej chińskiej" pompy.........

Czytaj dokładnie.

Ogarnij się człowieku, przecież on tą pompę sam zmontował...

podkreślam: ZMONTOWAŁ, a nie ZAMONTOWAŁ...

Trochę trudno zrozumieć Twoją pisaninę, ale złośliwości widać mnóstwo.... :(

Jest mocno prawdopodobne, że SAMORÓBKA autora zapytania ma lepszy COP od Twojej "markowej fabrycznej chińskiej" pompy.........

Czytaj dokładnie.

sam widzisz - skoro samoróbka może by równa twojej markowej to chińska może nie jest aż taka gorsza od twojej markowej?