malux20 23.09.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 ja do siebie na budowę chodzę i wpatruje się w ogień faktycznie można się wpatrywać z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.09.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 ja do siebie na budowę chodzę i wpatruje się w ogień faktycznie można się wpatrywać z przyjemnością Jak przymykasz górną regulacje to ogień ma wspaniałe kolory. Normalnie miodzio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 23.09.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 ja do tej pory zamykalem wajchę na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.09.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 ja do tej pory zamykalem wajchę na dole Po dobrym rozchajcowaniu spróbuj delikatnie przymykać górną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 23.09.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 ja do siebie na budowę chodzę i wpatruje się w ogień faktycznie można się wpatrywać z przyjemnością Poczekaj az sie wprowadzisz i zasiadziesz w fotelu wieczorkiem ze szklaneczka wloskiej brandy (czy czym tam sie alkoholizujesz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 23.09.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Moze nie uwierzysz Chcialbym, ale sa ludzie, dla ktorych cieplo z kominka to pozyteczny efekt uboczny "atmosfery". Szkoda ze w cieple wieczory nie da sie tez popalic Uwierzę, uwierzę... Widać, że mnie zupełnie nie znasz. Sam mam kominek, który przez 7 lat przepalił pewnie z 10m przestrzennych drewna ...i się skubaniec popsuł (mechanizm podnoszenia szyby) co się wiązało z rozwaleniem obudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 23.09.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 wina z biedronki i kasztelan butelkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 25.09.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 tylko nie pijcie wina z PCV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pom_pla 27.09.2012 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 W Waszych fabrycznych PC jakie macie zalecane przepływy w DZ ?? i jaka róznica temp wystepuje w DZ podczas pracy pompy ?? , bo niewiem czy nie użyłem ,,pompy - armaty,, która niepotrzebnie tylko zjada cenne waty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 27.09.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Widze, ze masz na DZ delte 4K a wiec optymalna. Te kiladziesiat watow wiecej na obiegowce DZ zwroci Ci sie z nawiazka poprzez lepszy COP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 27.09.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 (...) bo niewiem czy nie użyłem ,,pompy - armaty,, która niepotrzebnie tylko zjada cenne waty Jaką masz pompę obiegową i jaka rura w DZ? (średnica + grubość ścianki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbloch 27.09.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 W Waszych fabrycznych PC jakie macie zalecane przepływy w DZ ?? i jaka róznica temp wystepuje w DZ podczas pracy pompy ?? , bo niewiem czy nie użyłem ,,pompy - armaty,, która niepotrzebnie tylko zjada cenne waty [/quote o ja jaj kolega kupił za grubą kasę ,,makową " PC i teraz szuka pomocy na forum. a gdzie ten monter a gdzie ta gwarancja , a gdzie ta pomoc na zawołanie z markowej PC?a gdzie ten obecany super COP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbloch 27.09.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 W Waszych fabrycznych PC jakie macie zalecane przepływy w DZ ?? i jaka róznica temp wystepuje w DZ podczas pracy pompy ?? , bo niewiem czy nie użyłem ,,pompy - armaty,, która niepotrzebnie tylko zjada cenne waty ja przy swojej markowej CHIŃSKIEJ PC ie mam takich problemów mimo że narazie nie musiałem korzystać z mojego << chińskiego >> serwisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 27.09.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 [ o ja jaj kolega kupił za grubą kasę ,,makową " PC i teraz szuka pomocy na forum. a gdzie ten monter a gdzie ta gwarancja , a gdzie ta pomoc na zawołanie z markowej PC?a gdzie ten obecany super COP? Trochę trudno zrozumieć Twoją pisaninę, ale złośliwości widać mnóstwo.... Jest mocno prawdopodobne, że SAMORÓBKA autora zapytania ma lepszy COP od Twojej "markowej fabrycznej chińskiej" pompy......... Czytaj dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 27.09.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 o ja jaj kolega kupił za grubą kasę ,,makową " PC i teraz szuka pomocy na forum. a gdzie ten monter a gdzie ta gwarancja , a gdzie ta pomoc na zawołanie z markowej PC?a gdzie ten obecany super COP? Ogarnij się człowieku, przecież on tą pompę sam zmontował... podkreślam: ZMONTOWAŁ, a nie ZAMONTOWAŁ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 27.09.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Ogarnij się człowieku, przecież on tą pompę sam zmontował... podkreślam: ZMONTOWAŁ, a nie ZAMONTOWAŁ... Pewnie ma skosne oczka i male raczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbloch 27.09.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Ogarnij się człowieku, przecież on tą pompę sam zmontował... podkreślam: ZMONTOWAŁ, a nie ZAMONTOWAŁ...[/quote staram sie w miare możliwości śledzić forum muratora ii przepraszam znowu kolege pompaciepła pomyliłem z chciałbympompę -przepraszam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbloch 27.09.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Trochę trudno zrozumieć Twoją pisaninę, ale złośliwości widać mnóstwo.... Jest mocno prawdopodobne, że SAMORÓBKA autora zapytania ma lepszy COP od Twojej "markowej fabrycznej chińskiej" pompy......... Czytaj dokładnie. raczej czytaąc twoje wupociny na forum widze straszną flustracje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbloch 27.09.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Pewnie ma skosne oczka i male raczki zawiode cię . nie mam skośnych oczu ani małych rączek .anawet mogę powiedzieć że niejaki HUBAL to mja rodzina więc nie możesz mi raczj zarzucvać jakiegoś obcego pochodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbloch 27.09.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Trochę trudno zrozumieć Twoją pisaninę, ale złośliwości widać mnóstwo.... Jest mocno prawdopodobne, że SAMORÓBKA autora zapytania ma lepszy COP od Twojej "markowej fabrycznej chińskiej" pompy......... Czytaj dokładnie. sam widzisz - skoro samoróbka może by równa twojej markowej to chińska może nie jest aż taka gorsza od twojej markowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts