happygirl1984 12.09.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Zamieniać i nie tracić czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.09.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 trójkątna szafa nie będzie za bardzo pojemna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 12.09.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 kamilsy, przeczytałam wątek i w miarę czytania ulągł mi się właśnie taki pomysł, jaki przedstawiasz w ostatnim poście. Tylko ta trójkątna szafa to dramat - zdecydowanie powinna być normalna, wzdłuż ściany. Taki układ ma jedną zaletę - Wasza sypialnia jest oddzielona od dzieci, a dzieci nie muszą łazić przez całe mieszkanie do siebie. Z czasem (kiedy dzieci rosną ) docenia się takie rozwiązania, zwłaszcza, kiedy przychodzą koledzy albo dzieciaki latają 10 razy dziennie w tę i z powrotem. Sypialnia rodziców, jako najmniej uczęszczane miejsce w domu, może być oddalona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 13.09.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 A co myślicie o takim układzie? podoba się wam? [ATTACH=CONFIG]136187[/ATTACH] no to jest dokładnie taki układ, o jakim pisałam kilka postów wcześniej - odbicie lustrzane salonu i sypialni dla dzieci, więc oczywiście, że mi się podoba:wiggle: może jeszcze zamieniłabym miejscami kanapę z telewizorem, żeby mozna było oglądać, a raczej zerkac będąc w kuchni co do szafy, to zgadzam się z "przedmówcami" - normalna będzie dużo lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts