alfa36 10.09.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Do tej pory mi nie przeszkadziały, ale niestety weszły mi do domu. Co zrobic? W domu zlikwiduję je odkurzaczem, myciem, itd, ale co z kompostownikiem? Jak sie ich stamtąd pozbyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 11.09.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Nie pozbędziesz się w tym roku jest ich mnóóóóóóstwo - to po prostu trzeba przeżyć. I są wszędzie. Oczywiście można owadobójczym dziadostwem psikać, ale większego sensu to nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.09.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 ja mam ten sam problem to jakaś masakra, wlezą do domu i jest ich cała masa, też walcze odkurzaczem bo to chyba najlepsz metoda, mam nadzieje że nei będzie tak każdego roku:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.09.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Nie wrzucać do kompostownika owoców. Albo wrzucać je na dno i przykryć innymi resztkami, np. skoszoną trawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 12.09.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Witam Ja zawsze na odpadki domowe typu owoce z kompotu czy obierki z włoszczyzny wrzucam łopatę przerobionego kompostu albo tak jak Elfir radzi skoszoną trawę. Ale ja mam dwie pryzmy więc mam czym przysypać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts