taxiarz 19.09.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Witam, Posiadam budynek jednorodzinny, który ma 22 lata. Mój problem polega na słabo lecącej wodzie w kuchni z baterii. Instalacja wodna jest stara. Stalowe rury. Odkręciłem samą baterię i jest drożna. Niepokojące jest, że za baterią w rurach jest warstwa rdzy i małe dziurki na przepływ wody. Co poradzicie w tym przypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio0711 19.09.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 No cóż, wygląda na to, że trzeba wymienić instalację.No chyba, że są jakieś sposoby na oczyszczenie takich rur, ale przyznam, że nie słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 19.09.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Prędzej czy później skończy się wymianą instalacji. Próby czyszczenia mogą spowodować nagłe przecieki rur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dembi 20.09.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Jakie masz ciśnienie w instalacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts