bran 19.09.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Witam,właśnie stolarz montuje mi szafę wnękową. Z Panem umawialiśmy się też na oświetlenie ledowe z czujką ruchu. Jakież było moje zdziwienie, gdy zauważyłam, że Pan stolarz monutje mi na sufiecie "babciny kinkiet" ze zwykłymi żarówkami w środku. Na moje pytanie dlaczego nie ma lamki led odparł, że takowa z czujką ruchu zepsułaby się już po czwartym otwarciu szafy, a te zwykłe żarówki są super mega wytrzymałe. Moje pytanie brzmi czy rzeczywiście nie ma sensu montować lamy led (mogłaby być nawet i bez czujki) i czy to prawda, że z czujką led długo nie pociągnie. Ponadto uważam, że Pan majster powinien skonsultować ze mną wybór lampy, bo to w końcu ja będę ją codziennie oglądać. proszę o odpowiedź, bo nie mogę patrzeć na to ohydztwo na suficie. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 19.09.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Witam , ja stosuję listwy aluminiowe z ledami i działa to bardzo dobrze i przy okazji wygląda nowocześnie . Frezuję w bokach miejsce pod profil , wklejam leda i oczywiście podłączam do prądu . Natomiast jeśli chodzi o włącznik to ustalam już to indywidualnie z Klientem . Pozdrawiam , nataly-meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynaM 20.09.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 A można zobaczyć jakieś foto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.09.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 bran - koleś zamontował ci coś czego z nim nie ustalałeś. zamierzasz mu za to zapłacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 20.09.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Witam , nie wiem czy to będzie dobrze widać : Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 20.09.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Nataly nawet nie wiesz, jak małemu człowieczkowi jak ja pomogłeś teraz! Dziękuję za ten pomysł i znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts