lukaszf 25.09.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Wszyscy dyskutują o odległości garażu od granicy a u mnie kluczową odległością jest garaż od domu i nic nie mogę znaleźć. Mam szeroką działkę i dom ~6m od granicy i w zasadzie w linii za domem jeszcze dosuniety do granicy chce zrobic garaz. Od granicy musze odsunac sie 3m jak nie mam okna a w garazu sie obejdzie. Jak wyglada natomiast odleglosc od domu? dom jest kilk metrów od ulicy, 11m długi i specjalnie daleko nie chciałbym tego garażu stawiać bo zabije mnie koszt podjazdu. Trafiłem gdzieś na wątek ze szczątkową informacją, że straż zgodziła się na zmniejszenie odległości. Ktoś może podać jakieś sprawdzone informacje na ten temat. Pewnie pół wsi do samoloki budowlane - garaże, budynki gospodarcze itp, ale ja bym chciał to raczej wszystko zgodnie z prawem machnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorrk 25.09.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 pytasz o względy praktyczne/użytkowe czy prawne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.09.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 nie ma wytycznych dotyczących lokowania garażu przy własnym budynku. Możesz odsunąć (garaż wolnostojący), możesz zbudować ściana w ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts