Edyta M 23.10.2012 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Podziwiamy naszych Wspaniałych Forumowiczów. Podziękowania za piękną aukcję. Wszystkich wystawiących na licytacji i licytujących uhonorujemy tytułem "FORUMOWICZ WIELKI SERCEM". Wielu z Was trudno będzie przyznać ten tytuł, bo już go macie:) Bardzo dziekuje za tytul ....... A poniewaz '' FORUMOWICZ WIELKI SERCEM '' zobowiazuje wiec postaram sie w pelni zasluzyc na to miano Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.10.2012 01:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Poszło , potwierdzenie przesłane Pozdrawiam i dziękuję raz jeszcze . Betinka poprosze o adres na priv.... i prosze o cierpliwosc ..... pakiecik z herbatka dotrze " troszke pozniej " tak jak wczesniej pisalam Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.10.2012 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Mail Żelki poprawiony, można kopiować i słać bez pzreszkód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beap 23.10.2012 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 dziewczynki kochane!!! daggulka i Maxtorka podajcie adresy na : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.10.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał Redakcja http://forum.muratordom.pl/images/buttons/viewpost-right.png Podziwiamy naszych Wspaniałych Forumowiczów. Podziękowania za piękną aukcję. Wszystkich wystawiących na licytacji i licytujących uhonorujemy tytułem "FORUMOWICZ WIELKI SERCEM". Wielu z Was trudno będzie przyznać ten tytuł, bo już go macie:) Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.10.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Ooo ja też mam tytuł dziekuję bardzo, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 23.10.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 (edytowane) Chciałam zadać pytanie natury technicznej - mam wysyłać przedmioty do TAR i LUCARNY, widze, że sa odnotowani z wpłatami, sa to wyższe kwoty niz u mnie, więc zapewne licytowali coś jeszcze. Rozumiem, że podsumowania były za wszystkie wylicytowane przez danego uzytkownika przedmioty i jak jest podana kwota to znaczy, ze calośc uregulowana i spokojnie mogę wysyłac? Pierwszy raz biorę udział w akcji, stąd moje pytania - pewnie dla wielu oczywiste. Edytowane 24 Października 2012 przez Kamilcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.10.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Tak Kamilcia, wpłaty są za calość, czyli wszystkie fanty jakie udało sie zlicytować. Jak są na liście, można juz wysyłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 23.10.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 ]Kochani mam już podział, to znaczy kto ma wpłacić na mojego Stefka. Jest tak: O wpłatę na Stefka proszony są kolejny Forumowicze: anetas - Śpiewnik "Kolędy polskie"; cena 150 zł aneta s + Laleczka w niebieskiej czapeczce; cena 30 zł aneta s = 180zł Justyna Tina : Notesik + serduszko; cena 55 zł JustynaTina +Notesik + zawieszka; cena 50 zł Justyna Tina + Zeszyt z niebieską panienką; cena 50 zł JustynaTina + Zeszyt z różową panienką; cena 40 zł Justyna Tina + Komplet - dwa lusterka, kielich i lampion; cena 100 zł Justyna Tina = 295zł Ngel Zakochane ptaszorki; cena 30 zł ngel = 30zł Tabaluga1: Komplet pięciu zawieszek; cena 60 zł tabaluga1 = 60zł Gosiek33: Zegar + buteleczka + serduszka; cena 80 zł Gosiek33 =80zł Iwonesca: Wieszaczek na klucze; cena 45 zł Ivonesca + Komplet fotek z wyprawy na Wyspy Zielonego Przylądka; cena 70 zł = 115zł Kontradmiral86: Pudełko morskie; cena 70 zł kontradmiral86 + Aniołek z serduszkiem; cena 125 zł kontradmiral86 + Dwie poszewki "szaraczki" (50x50); cena 70 zł kontradmiral86 = 265zł Daila: Pudełko automobilowe; cena 80 zł Daila = 80zł Tereska77: Pudełko z portretem; cena 70 zł tereska 77 + Nasiona pomidora Megagroniasty - zestaw II - cena 50 zł tereska 77 + Drewniany zegar ścienny; cena 140 zł Tereska77 = 260zł TAR: Koszulka z Sydney (XL); cena 40 zł TAR + Koszulka z mapą Australii (XXL); cena 40 zł TAR + Zestaw śniadaniowy art-deco. "S&C" Bavaria Elferbein Porzellan; cena 50 zł TAR = 130zł Asia.malczewska: Biscornu; cena 80 zł asia.malczewska + Parka jesiennych skrzatów; cena 170 zł asia.malczewska = 250zł Zochna: Skrzaty amonite - cena 200 zł Zochna = 200zł Delf: Wózeczek i taczka - cena 50 zł Delf = 50zł Martadela: Aniołek z apaszką; cena 120 zł mortadela + Anielinka Bluebell; cena 120 zł mortadela + Praca Bogusi "Słońce świeci każdemu"; cena 40 zł mortadela = 280zł Lidszu: Bardzo stara, piękna cukiernica; cena 250 zł lid szu Swojaczka: Laleczka w białej czapeczce; cena 40 zł swojaczka + Świąteczny misiak; cena 60 zł swojaczka = 100zł Prababka: Konewka; cena 120 zł Prababka = 120zł EdytaM: Piękna i o unikalnym kształcie łopatki, srebrna łyżeczka do cukru; cena 200 zł EdytaM + Odlewana figurka pana Zagłoby; cena 50 zł Edyta M =250zł stary: bombka PAGODA;cena wywoławcza 120 zł.stary Wszystko razem będzie: 3115zł na Stefka. Wpłaty prosimy kierować na konto: Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" Bank BPH S.A. 15 1060 0076 0000 3310 0018 2615 Tytułem: 267 - Jasiński Stefan - darowizna na pomoc i ochronę zdrowia Tutaj jest strona Stefka: http://dzieciom.pl/podopieczni/267 Potwierdzenia wpłaty proszę przesyłać na maila [email protected] Dziękujemy!!! Potwierdzenie przelewu dotarło od, więc można już fanty wysyłać - adresy do przesyłki przekazujecie sobie sami: EdytaM 250zł JustynaTina 300zł kjuta - 180zł kontradmirał86 (to Ty Haniu A.K.?) - 300zł malka- 10zł TAR - 190zł Zochna - 200zł Uff, znalazłam się na liście, a już się przestraszyłam że mnie nie ma Lecę zrobić przelew zgodnie z zaleceniem i zaraz podsyłam potwierdzenie wpłaty dla Żelusi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.10.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Betinka poprosze o adres na priv.... i prosze o cierpliwosc ..... pakiecik z herbatka dotrze " troszke pozniej " tak jak wczesniej pisalam Pozdrawiam Edyta Edytko, a ja poproszę o Twój:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.10.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Dźiś przesłane dla: Prababka, Gosiek, Zochna ,Iwonesca, JoannaMalczewska, AnetaS, Jomo, Tabaluga1, delf. Jeszcze raz wszystkim dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.10.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Chciałam zadać pytanie natury technicznej - mam wysyłać przedmioty do TAR i LUCARNY, widze, że sa odnotowani z wpłatami, sa to wyższe kwoty niz u mnie,... Kamilcia ja po prostu przesłałam trochę większą kwotę niż wylicytowałam;) Już się nie mogę doczekać pięknych zawieszek:) Prześlę Ci adres na PW. Szanowna Redakcjo i Wy Moderatorzy, bardzo dziękuję za tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jomo 23.10.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Jomo jak napisałam koszt przesyłki ja pokrywam - dziękuję za licytację i mam nadzieję, że winko będzie smakować. Niestety mogę je wysłać dopiero za tydzień - Witaj Edziu kochana! Dla mnie możesz wysłać kiedy chcesz! Jest mi to zupełnie obojętne. Trochę mnie martwi ta wysyłka na Twój koszt, więc chyba jednak, za radą Żelci Twojego adresu @ poszukam, aby napisać. Buziole posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 23.10.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Mopsia - bardzo prosze o adres do wysyłki na priv lub na [email protected] W prawdzie jakieś wstrętne choróbsko mnie rozkłada ale zrobie wszystko co w mojej mocy aby przesyłkę wysłać jak najszybciej Redakcji dziekuję za tytuł. Czuję się zaszczycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.10.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Edytko, a ja poproszę o Twój:). Rasia robi sie Juz nie moge doczekac sie tej przeslicznej lyzeczki ...... Dziekuje i wysylam namiar na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.10.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Zbychu i Edzia.. winiaczek poszedł, powinien być jutro , bo priorytetem wysłałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 23.10.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Żelko przesyłka już doszła!!!!!!!!!!!!. Bardzo z całego serducha dziękuję. Piękne jest to pudełko Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaTina 23.10.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Dostałam dzisiaj paczkę Zawartość obłędna:jawdrop: Lampion od Żelki niesamowity, zdjęcia wogóle nie oddają uroku tych prac Dziękuję Dziękuję Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.10.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Oj, Dziewczyny kochane moje, jak ja się cieszę, że Wam się tak podoba. I to ja Wam dziękuję bardzo za wielkie serce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.10.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 a ja wlasnie dostalam moje fanty, koszulki super, bedzie niespodzianka dla mezowatego, ktory jest zbieraczen ciekawych koszulek ale co tam koszulki, PUDEŁKO jest OBŁĘDNE. w pracy wszyscy nim zachwyceni, juz przemysliwuje nad kolejnymi dzielami. Żelko mam nadzieje, ze do pudeleczka wlozylas jakiegos dobrego duszka niewidziuszka na szczescie???? Dziekuje, bardzo mi sie podoba, zdjecia nie pokazuja jakie pudeleczko jest sliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts