AgnesK 21.10.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 BETIB Zestaw dwóch poradników do decoupage; cena 90 zł:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 21.10.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Przebijam sama siebie-kremowy kot od Atiki-100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 21.10.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Zochna zakosila mi skrzaty to ja niniejszym zakosze podobne anSi ))) skrzaty od amonite 170 zł poproszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.10.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Agdus mozna prosic o aktualizacje stanu ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.10.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 EMIRANDA: Konewka - 120 zł No....wybaczam tylko dlatego, ze zostaje w rodzinie;-) A konewka piękna, byłam u Żelki i widziałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.10.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 4,5 godziny do zakończenia aukcji, i taka cisza? wie ktoś jaka jest kwota na teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaTina 21.10.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 niebieski notesik od Zoli 50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 21.10.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 No....wybaczam tylko dlatego, ze zostaje w rodzinie;-) A konewka piękna, byłam u Żelki i widziałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.10.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Kochani, ponieważ już pytacie, CO POTEM, to napiszę tutaj by każdemu z osoba nie odpisywać. Po zakończeniu aukcji, będzie zrobiony podział, czyli lista osób, która będzie wpłacać na Damiana i lista Osób, które będą wpłacać na Stefka. Prosimy o cierpliwość w tej sprawie, bo Edzia nasza kochana jest po wielkiej imprezie 25 rocznicy ślubu własnego, pewnie jeszcze Gości ma u siebie, a Agdusia nasza kochana ma też dużo obowiązków, więc, prosimy cierpliwie czekać na informację, kto wpłaca na kogo i jak ma to zrobić. No i tak samo jak było w przypadku aukcji dla naszego Frania, będziemy prosić o wysyłanie potwierdzenia przelewu na mojego maila. Wszystkie, te Damianowe także, a ja po otrzymaniu potwierdzenia będę dawać znać tutaj, od kogo dotarło i w związku z tym, do kogo już można wysyłać fanty.Te potwierdzenia są nam potrzebne ze względu na to, że księgowanie w Fundacji czasami trwa i do 3 tygodni, a zdarzają się przypadki, że kwota wyląduję na koncie ogólnym, zwłaszcza w takim okresie jak teraz, kiedy trwa księgowanie 1% . Nasza Fundacja ma prawie 20.000 Podopiecznych, więc przy takiej pracy błędy są możliwe, a z potwierdzeniem przelewu, nie ma żadnego problemu by taki przelew potem odnaleźć na koncie ogólnym. Wszystko ogarniemy po malutku, nic się nie przejmujcie, potrzebne informacje pokażą się w odpowiednim czasie. Pozdrawiam Wszystkich i dziękuję za wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.10.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 (edytowane) gdzie te drzewka owocowebO ZARAZ se walnę morelę odpowiednio...Kurcze - nie mogę znaleźć. I nektarynaJak teraz cena została do przebicia?No nic nie mogę znaleźć - jołki połki... Edytowane 21 Października 2012 przez bobiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.10.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Bobiczku drzewko od malki, jeżeli o to chodzi, było aukcją z czasem ograniczonym i już jest sprzedane a nawet posadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.10.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Odpuszczę Aniołka z serduszkiem niestety, ale nie poddam się łatwo. Poprosze zdjecia od JOLISKA: Zdjęcie "Motor"; cena 40 złZdjęcie "Wózek"; cena 40 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.10.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 bobiczku teraz to juz tylko na owoce czekac ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.10.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Wiolasz, one są już po 50 zł - Sharlotka się licytuje z samą sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.10.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Karmnik dla ptaszków - 100zł - nie wygłupiłem się? Nie jest tam cena wyższa już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.10.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Odpuszczę Aniołka z serduszkiem niestety, ale nie poddam się łatwo. Poprosze zdjecia od JOLISKA: Zdjęcie "Motor"; cena 40 zł Zdjęcie "Wózek"; cena 40 zł Dobra, to przebijam po 55 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.10.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Zelcia rozumiemy , ze dziewczyny zajete ale aktualizacja stanu przydalaby sie bo nie wiadomo co za ile teraz mozna wylicytowac ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.10.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.10.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Karmnik dla ptaszków - 100zł - nie wygłupiłem się? Nie jest tam cena wyższa już? Dobry kierunek:) Zakosiłeś karmnik Agdusiowej:) Ale wyślemy dopiero w grudniu, po przeprowadzce. Zgadzasz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.10.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Zelcia rozumiemy , ze dziewczyny zajete ale aktualizacja stanu przydalaby sie bo nie wiadomo co za ile teraz mozna wylicytowac ... . Czekajcie, dajcie mi chwile , postaram się stanąć na wysokości zadania i niczego nie pomieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts