Żelka 26.10.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Ten numer to taki trochę "pesel" Dziecka w fundacji. Każdy ma swój. Mam nadzieję, że nie będzie problemu, w razie czego napisz do fundacji maila, że wpłaciłeś, tego i tego, tyle i tyle, na Damiana, ale numer pomiliłeś. I będzie ok. Zakochani są wśród nas, tralalalala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.10.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 agalind dziękuję Kochana, a śnieh niech zostanie tam gdzie jest, ja tak średnio potrzebuje to cuś..., no.., może tylko trochę na Święta i Nowy Rok. Potem znowu kcem lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 agalind dziękuję Kochana, a śnieh niech zostanie tam gdzie jest, ja tak średnio potrzebuje to cuś..., no.., może tylko trochę na Święta i Nowy Rok. Potem znowu kcem lato. Ja sie tym śniegiem z chęcią podzielę z kimś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 26.10.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Ja sie tym śniegiem z chęcią podzielę z kimś Ja chce, ja chce snieg od 8 lat nie widzialam prawdziwej zimy rok temu sniegu tutaj bylo tyle ze zrobilam z Synkiem balwana wielkosci butelki 250ml w tym roku wreszcie lecimy zobaczyc prawdziwy snieg do Pl moje dziecie jeszcze nigdy takiej zimy nie widzialo i nie jezdzilo na sankach Przepraszam za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 26.10.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Miś przytulaśny dotarł do miejsca przeznaczenia:)Monia29 bardzo za niego dziękuję i coś mio się widzi,że to nie będzie jedyny miś od Ciebie;)(idą święta...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Korzystając z nieobecności Żelki... to chciałam coś podsunąć...Robimy/cie czasami aukcje na rzecz dzieciaków.. niezależnie ile one mają lat, to nadal są dziećmi...A ja chciałabym zapytać/zaproponować.. może z wiosną.. na dzień matki dla Żelki, nie dla Stefcia.. ale właśnie dla Żelki , aby miała chwilką dla siebie, aby mogła Ona odpocząć, nabrać siły -jakiś wyjazd, jakieś SPA... Bo Ona jest ZAWSZE dla Stefa, dla innych.. ale jak każda z nas miałaby nosić , pielęgnować, opiekować się i być 24/h z coraz to większym, już prawie dorosłym facetem.. to kiedyś wysiadłby kręgosłup, opuściły siły... To tylko tak sobie pomyślałam.. nawet nie mam pojęcia jak można by to było zorganizować... Co Wy na to???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Pomysł świetny tylko trzeba oprócz SPA pomyślec o opiece nad Stefkiem w czasie nieobecności mamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 26.10.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 (edytowane) Witam,Pomysł świetny.Dziękuję mugatce za poszewki (są śliczne) i bonusik.Pozdrawiam i do następnej aukcji:-) Edytowane 26 Października 2012 przez kontradmiral86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 26.10.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Arnika pomysł świetny! Ja oczywiście jestem jak najbardziej za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 26.10.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Arnika pomysł świetny! Ja oczywiście jestem jak najbardziej za. Ja też Proszę dać znać jakby co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 26.10.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Arnika pomysł rzeczywiście bardzo dobry i popieram z całego serca. Żelko kochana ,ja nie mogę się wstrzymać z wpłatą bo ja wpłaciłam 22 10. tylko potwierdzenie wysłałam dopiero dzisiaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.10.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Dziękuję bardzo za piękne jesienne skrzaty . Ja jeszcze nie widziałam takich prze-pięknych skrzatów, jak długo żyję, a trochę już żyję To wielka frajda dla mnie , a przecież to nie była licytacja dla mnie No to teraz nie wiem co teraz. Bardzo dziękuję. Z całych sił też namawiam Żelkę żeby pomyślała też o sobie. Pewnie,że nie jest to takie proste - ale nie jest niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.10.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 No zostawić Was na chwilę, no! Kochani Przyjaciele, kocham Was za wszystko, za to, kim i jacy jesteście, ale nie ma mowy, by coś było dla mnie, kiedy jest dookoła tyle potrzebujących ! Ja myśląca o innych jestem z czysto egoistycznych pobudek, na prawdę, bo mi świadomość, że coś pomogłam komuś daje więcej sił niż jakiekolwiek SPA. Kiedy jestem dla innych jestem jak najbardziej dla siebie samej. Ale dobra, obiecam Wam, że czasami zrobię coś dobrego dla siebie samej. Ba, czasami nawet robię. Ostatnio sobie krem przeciw zmarszczką kupiłam. No, to już był szczyt samolubstwa, ale uszło mi jakoś. Nawet się łudzę, że mi to coś pomoże. Choć przyznam szczerze, że chce dożyć starości i być stara dokumentnie. Czyli dosłownie tak jak pisze, według dokumentów. Stąd chyba ten krem się mi wtrącił, jakoś tak, prawie przypadkiem. Ale na SPA jestem jeszcze zdecydowanie za młoda, więc spokojnie, dam rady. Ale bardzo miło czytać, że jestem dla Was ważna. Kurcze, to najlepszy zabieg odmładzający jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 26.10.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Informuję, że wszystkie moje koty, kociaki i kociambry zostały wysłane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Żelka.. a miało Ciebie nie być.... Nooo i krem przeciwzmarszczkowy doda Ci siły i wytrzymałości kręgosłupa i rąk.. To nie musi być SPA. ale np masaże.... Może nie taplanie się w błocie czy czekolada na uda.. no chyba, że czekoladki do jedzenia.. ale masażyk... O takie coś mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.10.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Informuję, że wszystkie moje koty, kociaki i kociambry zostały wysłane. Atiko - gdy tylko do mnie anioł doleci - natychmiast dam znać, ale i tak się już cieszę, że leci Zelko masaże mogą fajne być, tylko się na nie zgódź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 27.10.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Atiko - gdy tylko do mnie anioł doleci - natychmiast dam znać, ale i tak się już cieszę, że leci Zelko masaże mogą fajne być, tylko się na nie zgódź anSi - aniołki jeszcze nie dotarły ?? Kurcze ta nasza poczta.... nie pisałam o aniołkach bo były wysłane wcześniej niż koty.... Żelko zgódź się Należy Ci się !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.10.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 anSi - aniołki jeszcze nie dotarły ?? Kurcze ta nasza poczta.... nie pisałam o aniołkach bo były wysłane wcześniej niż koty.... Atiko to pewnie moj wiejski listonosz jak zwykle zawiódł Niestety zdarza się to dość często. Spokojnie - poczekajmy do poniedziałku, Jeśli nie dotrze, będziemy szukać. Wysłałaś zwykłym listem czy poleconym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 27.10.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 dzień dobry ! do mnie dotarła wczoraj poszewka od Agduś, jest śliczna, dziękuję bardzo! :D pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia przy aukcji dla Żelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 27.10.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 basiah2! Książka dotarła wczoraj, dziękuję pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts