Zopafisa 06.10.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Drugi zestaw pomidorów 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.10.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Cukiernica + łyżeczka od Rasi 200 zł. Depsiu, wystawione zostały osobno, więc podzieliłam tę kwotę i zapisałam po 100 zł za każdy przedmiot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyposaza 06.10.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Oczywiście, że można przekazać To ja w takim razie proszę ze swojej strony o dodanie na aukcję tej deszczownicy LED : http://www.wyposazam.pl/Inteligentna_deszczownica_LED_Aquarius_Line_AQS_2095_20cm_SUPER_CENA_WYPRZEDAZ_DO_WYCZERPANIA_ZAPASOW_-78.html Oraz o informację, do kogo mamy ją wysłać po zakończeniu aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.10.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Kochani, dzięki serdeczne za piękne fanty i za dzielną walkę o nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.10.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Och wiolasz aniołek z serdudzkiem za 80zł od amonite (potrzebny do kompletu z poprzedniej aukcji) och kontradmirał, musisz poczekać na kolejną licytację aniołek z serduszkiem za 90 zł poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.10.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 wu malinki 60 zł buraczki 20 zł papryczki 20 zł To ja od Wu malinki 65 buraczki 25 papryczki 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 07.10.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Zegar od pinacolady za 70 poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.10.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Zegar od pinacolady za 70 poproszę łał, jak fajowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.10.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 To ja w takim razie proszę ze swojej strony o dodanie na aukcję tej deszczownicy LED : http://www.wyposazam.pl/Inteligentna_deszczownica_LED_Aquarius_Line_AQS_2095_20cm_SUPER_CENA_WYPRZEDAZ_DO_WYCZERPANIA_ZAPASOW_-78.html Oraz o informację, do kogo mamy ją wysłać po zakończeniu aukcji A jakaś informacja na temat sposobu montowania tej deszczownicy? Nie znalazłam jej na stronie. Czy trzeba kuć w ścianie, jeżeli ma się zwykłą baterię prysznicową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.10.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 60 zł za karmnik dla ptaszków ode mnie! A co? Niech ptaszyska rozwijają się estetycznie podczas jedzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.10.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 A jakaś informacja na temat sposobu montowania tej deszczownicy? Nie znalazłam jej na stronie. Czy trzeba kuć w ścianie, jeżeli ma się zwykłą baterię prysznicową? Agduś - na stronie podanej w linku, w galerii produktu jest rysunek, który pokazuje sposób montowania tej deszczownicy . Wg mnie potrzebne będzie ramię ( takie jak tam na rysunku, albo inne, "sterczące " z sufitu Na stronie internetowej oferowanej deszczownicy jest także zakładka z ramionami do deszczownic. Ale jak to się ma do zwykłych baterii prysznicowych - nie mam pojęcia? Chciałbyś ją zamontować zamiast słuchawki prysznicowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.10.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Nie, chodzi mi tylko o to, czy da się do wystających ze ściany na wysokości ... (no dobra, nie chce mi się mierzyć, ale nisko) ... rurek z wodą dokręcić coś pionowego bez kucia w płytkach na odpowiednią wysokość, coby ta woda lała się z góry i nie trzeba było klęczeć pod deszcownicą. No nie w temacie jestem zupełnie, dlatego pytam, bo nigdy nie mieliśmy w planach instalowania deszczownicy, ale moim dzieckom się spodobało bardzo - zwłaszcza kolorowe światełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.10.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 60 zł za karmnik dla ptaszków ode mnie! A co? Niech ptaszyska rozwijają się estetycznie podczas jedzenia! o to to własnie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.10.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Nie, chodzi mi tylko o to, czy da się do wystających ze ściany na wysokości ... (no dobra, nie chce mi się mierzyć, ale nisko) ... rurek z wodą dokręcić coś pionowego bez kucia w płytkach na odpowiednią wysokość, coby ta woda lała się z góry i nie trzeba było klęczeć pod deszcownicą. No nie w temacie jestem zupełnie, dlatego pytam, bo nigdy nie mieliśmy w planach instalowania deszczownicy, ale moim dzieckom się spodobało bardzo - zwłaszcza kolorowe światełka. Bez fachowca ani rusz w takim razie. Babska intuicja mówi mi jednak, że jak się bardzo chce, to wszystko się da zrobić Zwłaszcza, gdy "dziecka" chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.10.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Ja poproszę skrzaty namber tu -za 150 zł. Agduś - deszczownica bardzo fajna jest , zwłaszcza jak się pod nią stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaTina 07.10.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 komplet od Żelki z aniołkami 100 zł i notesik z serduszkiem od Peniny 40 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 07.10.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Zegar od pinacolady za 70 poproszę Justynko moj ci on:lol2: 100 zlociszy daje:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.10.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Kocia poszewka Agduś za 50 zł Norrrmalnie jak nasz Bolo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.10.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 A ja chcę absolutnie unikalną filiżankę z głowami koni od Rasi za 35 zł i poszewkę na poduszkę od Agduś "czarny kot" za 45 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 mnie tu jeszcze nie bylo - nie wiem, gdzie moge poprosic o fotki wozka i taczki moge???pro prosze wybaczyc matce karmiacej juz znalazlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts