grzeniu666 03.10.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Mam ogromne wątpliwości w którym miejscu na jednej ze ścian w pokoju umieścić okno (to z pytajnikiem, poniżej), aby mieć później potencjalnie jak najmniejszy zgryz przy aranżacji. Pokoik maleńki i o słabych proporcjach ale już taki będzie, drzwi mogę nieco przesunąć (w ramach tej brązowej linii). Poradzicie? Niżej mój zamysł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 05.10.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 A czy musi być to okno,nie wystarczy jedno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeniu666 05.10.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 A czy musi być to okno,nie wystarczy jedno? No w zasadzie to nie musiałoby go być, jednak bez niego wschodnia elewacja miałaby już tylko jedno okno (to jest drugie, na piętrze) i to nie wygląda zbyt szałowo. Wyjściowo pokój był większy ale małe roszady działówkami zmniejszyły go to wielkości jak widać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 05.10.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 A w którym miejscu wypada okno, jeśli zrobisz je równolegle do tego na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeniu666 06.10.2012 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 (edytowane) A w którym miejscu wypada okno, jeśli zrobisz je równolegle do tego na dole? W pokoju obok w tym obok już jest okno, szersze (2,10m), choć zapewne tak wyglądałoby NAJlepiej Edytowane 6 Października 2012 przez grzeniu666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts