panite 06.10.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Drodzy forumowicze, mam wielką prośbę. Jestem architektem wnętrz i zamierzam uruchomić działalność związaną z projektowaniem. Chciałabym zorientować się jakie jest obecnie zainteresowanie tą usługą. Będę niezmiernie wdzięczna wszystkim za wypełnienie poniższej ankiety. Z góry dziękuje i pozdrawiam. http://www.ankietka.pl/ankieta/96487/architektura-wnetrz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.10.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Licha ta ankieta W pierwszym pytaniu zaznaczam odp. "nie korzystam", więc na kolejne pytania nie odpowiadam, a kiedy chcę wysłać ankietę, dostaję wiadomość, że nie odpowiedziałam poprawnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.10.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Odpowiedzi sa sugerowane, brak mozliwosci zaznaczenia kilku opcji (kiedy sa równorzędne), mało wariantów.Wyniki nie będa wiarygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts