milady 16.07.2013 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Hm, mam jakąs obsesje na punkcie "pasowania", stąd moje wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oslo88 17.07.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Tak trochę ale przy okazji tych sołon na kaloryfery, czy widzieliście jakieś wykręcone modele ładne same w sobie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milady 19.07.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 To mnie trochę pocieszyliście, że lampy nie musza być z jednej serii i jest szansa, że będzie to dobrze wyglądało. Które lampy według Was lepiej by pasowały?? Białe- white ring czy raczej czarne??? ledzę watek o salonach, podglądam co można by powiesić nad narożnikiem i stołem.... Może zdjecia w ramkach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milady 31.07.2013 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) A może nad narożnikiem plakaty? Np. Mleczki czarno=biale???edit:albo coś w kolorze np. stąd?? http://tajnekomplety.osdw.pl/oferta/Posters-Plakaty-film-teatr-opera,30?per_page=36 Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez milady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nosal 01.08.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Żonka podpowiada, żeby ocieplić roślinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulusia123 01.08.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 ładne wnętrze, choć dosyć zimne. rzeczywiście można by ogrzać kwiatkami, ale ja też bym zawiesiła kolorowe obrazy na ścianie, żeby przełamać tą otaczającą biel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milady 08.08.2013 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 No właśnie, kolorowe obrazy, szukam czegoś niebanalnego, co mogłoby pasowac i na razie bezskutecznie. Postanowliliśmy z mężem, że zamawiamy białe plisy.Kwiatki ok- na kuchennym parapecie trzy identyczne niałedoniczki z ziołami np. z bazylią, która schodzi u nas w dużych ilościach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szmurka 15.08.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Nasz salon połączony z kuchnią wygląda tak: Lampa z serii tych, które wisza nad stołem wygląda marnie w drugiej częsci salonu, samotnie, jest za mała (przypomina mi wiszącego plemnika). Chcieliśmy taką samą do kuchni, ale jak widzicie, nie wygląda to dobrze. Zatem podsumowując potrzebujemy 3 lamp: stojącą do czytania, w drugiej czesci salonu zamiast tej, która jest do tej pory i w kuchni. Ta nad stołem nam się podoba i nie chcielibyśmy jej zmieniać. Czy myślicie, ze uda się coś do niej dobrać??? Żeby nie zawracać Wam sto razy głowy, czy możecie mi doradzić jeszcze co powiesić na tych gołych ścianach??? Myślałam o żywych, kolorowych plakatach/obrazach, na razie nic konkretnego nie znalazłam. Na kaloryferze obok stołu stoi grafika, którą dostałam od przyjaciółki, ale ta grafika chyba niestety nie pasuje do stylu mieszkania. Co dalibyście w okna??? Myślę o plisach, mamy tak ładny widok, że żal nam go zasłaniać na stałe. Lampa wygląda kapitalnie, tzn ta seria lamp! skojarzenie z plemnikiem to chyba już lekka obsesja, ale nie wnikam (żartuję ) skąd ją macie? W Agata Home widziałam sporo bardzo podobnych, jak nie identycznych: http://agatahome.pl/1-Katalog,produktow/44-Oswietlenie/49-Lampy,wiszace.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milady 20.08.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Cieszę się, że Ci się podobają Nasze lampy są firmy Azzardo, prawdopodobnie tą pojedynczą będę niedługo sprzedawać w okazyjnej cenie (zdecydowaliśmy się na plafony czarne koła, choć kusiły nas białe pokazane przez Elfir, ale przy białym suficie może być mdło). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parco 23.08.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 prawdopodobnie tą pojedynczą będę niedługo sprzedawać w okazyjnej cenie ( Jaka będzie cena? Tak przy okazji gratuluję ładnej kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milady 10.09.2013 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 cena lampy do negocjacji Miło słyszeć, że kuchnia się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milady 22.09.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Ok, ruszamy do zmian, zaczynamy od zabudowy grzejników Bo trochę straszą Żałuję, że nie pomyślałam o tym na etapie remontu Co myślicie o takim panelu: http://moduloshop.istore.pl/pl/geo-130-hg-polysk.html ? Nad narożnikiem, obok tego panelu, tak jak proponowała Elfir zabudowa karton-gipsowa, tylko zastanwiamy się jak to połączyć tzn. co dać nad panel, tzn. na górę? I jeszcze szukamy dywanu pod stolik kawowy Ostatnio Elfir proponowała komuś w białe czarne pasy, czy myslicie, że u nas tez by pasował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milady 24.09.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Powiedzcie jeszcze proszę, czy osłony na kaloryfer wybrać w macie czy w połysku? Meble w salonie i kuchni są w połysku, ale do zabudowy karton gipsowej pewnie lepiej pasowałby mat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milady 02.11.2013 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Witajcie, z racji posiadania małego pełzaka, który wszędzie wejdzie, trochę zmieniły nam się priorytety i już w poniedziałek chcemy zamówić drzwi do przedpokojowej wnęki z pralką, proszkami itp. Wygląda tak:http://images61.fotosik.pl/338/4b31dff1fa8534d1med.jpgŚciany są w kolorze Light Grey Beckers'a, drzwi do łazienki, która znajduje się obok są białe matowe, po lewej znajduje się salon. Pomóżcie proszę jakie drzwi wybrać: myślałam o białych matowych ze wstawką z czarnego lacobelu... Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.11.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 białe matowe. Wstawki ze szkla nieporzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milady 02.11.2013 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Elfir, dziękuję A jak podzeliiłabyś szafę? Xhcemy mieć ze względów praktycznych drzwi łamane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.11.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 pralka za jednym skrzydłem, aby mieć dostęp bezotwierania dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milady 02.11.2013 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 tak, podzielone na dwie części pionowo, a w poziomie, tez jakieś podziały?Coś jak pierwszy od lewej na dole?:http://nataly.pl/galeria/szafy-i-zabudowy?start=63 Początkowo myśleliśmy o czymś takim jak poniższy, tylko z czarnym pasem i białymi drzwiami:http://nataly.pl/galeria/szafy-i-zabudowy?start=90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.11.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 zdjęcie przedstawia mały wycinek pomieszczenia. Trudno decydować o detalach dekoracyjnych.Ja preferuję maksymalną prostotę w małych pomieszczeniach. Tam jest wąsko, czy w ogóle będzie perspektywa do podziwiania dekoracyjnych wrąbków? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tajwany 21.10.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 (edytowane) Poleciłabym do takie oświetlenie: Taki stół: I takie krzesła do kuchni: Edytowane 21 Października 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts