misia_wroc 07.10.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Witam, czy ktoś buduje może dom według projektu Medea 2 z pracowni Archetyp? Interesuje mnie ile wynosi kosztorys i jak ma się on do rzeczywistych kosztów budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.10.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Z tego co widze nikt tego projektu jeszcze nie budował, a w kazdym razie nie ma takiego tematu. Na twoim miejscu zrezygnowałabym z port-fenetru w garderobie na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia_wroc 09.10.2012 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Z tego co widze nikt tego projektu jeszcze nie budował, a w kazdym razie nie ma takiego tematu. Szkoda, bo to chyba jedyny dom, który spodobał mi się bez większych poprawek. Na twoim miejscu zrezygnowałabym z port-fenetru w garderobie na poddaszu. Ale tam go chyba nie ma, to które jest doświetla korytarz. Nie wiem czy bym z niego zrezygnowała, bo jednak z oknami na parterze tworzą jakąś taką przyjemną dla oka całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 09.10.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Szkoda, bo to chyba jedyny dom, który spodobał mi się bez większych poprawek. Ale tam go chyba nie ma, to które jest doświetla korytarz. Nie wiem czy bym z niego zrezygnowała, bo jednak z oknami na parterze tworzą jakąś taką przyjemną dla oka całość. Misia, no ktoś musi być pierwszy (kto go wybuduje). Jak się zdecydujesz to mam nadzieję, że założysz dziennik budowy:rolleyes: Domek bardzo sympatyczny, idealny na Twoją działeczkę. A okno doświetla korytarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia_wroc 10.10.2012 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Misia, no ktoś musi być pierwszy (kto go wybuduje). Jak się zdecydujesz to mam nadzieję, że założysz dziennik budowy:rolleyes: Domek bardzo sympatyczny, idealny na Twoją działeczkę. A okno doświetla korytarz. I nawet jakby się uprzeć to może jest opcja bliźniaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna1987 19.06.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Witam, jestem na etapie wyboru prj między medea3 a oskar,. bardzo byłabym wdięczna za parę wskazòwek. Jak się mieszka w domku, czy koszt budowy do stanu surowego zamkniętego był duży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts