tomekasia 08.10.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 witam wszystkich nie wiem czy w dobrym miejscu piszę ale czy ktoś z was budował lub buduje taki oto domek ? http://www.archeton.pl/projekt-domu-gutek_1348_opisogolny my właśnie zakupiliśmy projekcik i od nowego roku planujemy zacząć cos budować pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.10.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 trochę mała i nieustawna kuchnia.Ogrzewanie chyba tylko gaz lub pompa ciepła (lub prad) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekasia 13.12.2012 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 witam no ogrzewanie będzie gazowe tak jak w planie a co do kuchni to hmmm jest taka jak widać wybór tego projektu podyktowany był tym że mamy działkę o szerokości 13,2m więc zbyt dużego wyboru nie ma. Ponadto domek nam się spodobał. jest prosty i skromny a zarazem ładny. Jeśli ktoś zamierza lub już go buduję to proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
broku 13.12.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Prosty i zgrabny domek. Co do kuchni to blat między kuchenką a zlewem mógłby być większy, ale przy tak niewielkiej kuchni to nie jest problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekasia 29.04.2013 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 witam domek już w tym tygodniu zacznie być stawiany tzn zaczynamy od fundamentów oczywiście w planie jest postawić w tym roku i może uda się przykryć ale cieżko z finansami bo na byle bzdety idzie kupa kasy ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekasia 29.10.2013 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 (edytowane) witam no i domek stoi widze ze tamt nie cieszy sie prawie zadnym zainteresowaniem - a szkoda bo domek nam się bardzo spodobał. foty dodam w wolnej chwili bo musze to rozgryzc tuttaj Edytowane 29 Października 2013 przez tomek&asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekasia 02.04.2015 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 witam kolegów w temacie była cisza było zbieranie funduszy - domek został postawiony i przykryty a na obecną chwilę przemierzamy się do wstawienia okien i tu mam do WAS koledzy pytanie ! jakie okna zastosować i profile ? myślę na systemem 3 szybowym tylko rózne firmy stosują rózne profile - wiadomo im profil szerszy to i cena większa. mam już taki mętlik w głowie że nie mam teraz całkiem pojecia co ma sens a co nie. chce poprostu okna i tyle czy mozna bez problemu zastosowac 3 szyby na profilu 70mm ? czy raczej już przy 3 szybach trzeba zastosować szerszy ? mam swietną pod wzgledem cenowym ofertę na okna http://www.ekookna.pl/pl/okna/6 ale to juz szerokie i ciezkie okno i się boje ze bedzie za ciezkie. co sadzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekasia 07.04.2015 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Nikt nic niw doradzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 07.04.2015 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Nikt nic niw doradzi ? Tu zapytaj, Panowie mi bardzo pomogli http://forum.muratordom.pl/showthread.php?1792-OKNA-szukam-dobrych-okien-jakie-okna-polecacie/page1424&highlight=szukam+okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekasia 09.04.2015 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekasia 09.04.2015 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez tomek&asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekasia 09.04.2015 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 domek obecnie wygląda tak jak wyżej - zabieram się teraz za instalacje elektryczną oraz montaż okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 11.04.2015 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 I które okna wybraliście? Jestem na podobnym etapie, kładzie się dachówka oraz elektryka Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekasia 11.04.2015 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Po 2 tygodniach rozeznania w temacie wybralismy dwuszybowe na profilu brugmanna. Mialy byc 3 szybowe ale obawiam sie za duzej szczelnosci a ze mam zwykla wentylacje to tak wybralismy i tyle czekam na pomiar i ppdpisuje umowe. A ty jaki domek budujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 13.04.2015 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Ja buduję indywidualny. Też mam wentylację grawitacyjną ale okna ciepłe MS - 3 szybowe, zawsze można rozszczelnić, uchylić, lubię świeżyznę Powodzenia w wyborach, a jest ich mnóstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts