Digger81 13.12.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Witam, Co do eko rozwiązań w naszych wnętrzach. Znalazłem bardzo ciekawy katalog mebli z egzotycznych materiałów Co o tym myślicie? Według mnie materiały egzotyczne to surowiec ekologiczny i przyjazny otoczeniu. Ponadto wygląda oryginalnie i nowocześnie. Ciekaw jestem waszego zdania. Więcej informacji na temat mebli Tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.12.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 skolejny spamer! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelyyn 13.12.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 No dobra, ale meble wykonane z surowego drewna są raczej impregnowane jakimiś preparatami, które są eko? Są takie? Albo zawiasy? Ekostal? Chyba nie da się całkowicie urządzić domu w stylu eko. Zawsze znajdzie się jakiś element, który ekologiczny nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Digger81 14.12.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Wypraszam sobie stwierdzenie jakobym był spamerem. Zasugerowałem tylko aby to zobaczyć.Uważam, iż ciekawa jest ta kompozycja a przy okazji ekologiczna.Fakt, faktem. Nie da się wszystkiego podciągnąć pod eko. Aczkolwiek mimo wszystko jeśli całe łóżko masz z ekologicznych surowców i zawiasy akurat nie są eko. To chyba lepiej takie łóżko/mebel zakupić niż kupować cały mebel z jakichś materiałów drewnopodobnych/sztucznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts