Zy 14.10.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Mam problem z zaprojektowaniem łazienki. Pomieszczenie ma 11m2. Musi się w nim znaleźć wanna, prysznic, umywalka, kibelek, pralka i zbiornik na ciepłą wodę. Trochę tego dużo, no i właśnie jak to wszystko ustawić żeby to miało 'ręce i nogi'. Poniżej moje trzy pomysły na aranżację łazienki, może coś doradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.10.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Niepotrzebna jest kabina narożna w tak dużej łazience. Prosto i bez szaleństw: http://images35.fotosik.pl/1660/5c4fab3d40eaf1a8.jpg P pralka, Z zbiornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
absinth 16.10.2012 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Czy koniecznie zależy Ci na osobnej wannie i osobnym prysznicu? Bo jeśli nie, to może warto zainwestować w taki podwójny wynalazek lub po prostu w szklany parawan na wannę Wklejam dwie wersje, pierwsza z wanną połączoną z prysznicem z dużą ilością miejsca pod blatem na szafki, oraz drugą, z osobnym prysznicem i wanną- w tej dałabym więcej szafek wiszących W obu wersjach dałabym pralkę pod blatem, między innymi szafkami. Co do zbiornika- kompletnie nie znam się na wielkościach takowych więc jeśli się da to upchnęłabym go pod blatem, ew. w jednym ciągu obok blatu jeśli oczywiście zmieści się obok drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 16.10.2012 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Dzięki za pomysły absinth niestety musi być i wanna i prysznic - wymóg mojego T.Ż Elfir podobny był jeden z moich, już nie wiem ilu pomysłów. Tylko ten kibelek na wprost okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.10.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 no i co z tego, że naprzeciw okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 17.10.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Średnio mi odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 18.10.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Średnio mi odpowiada A może doprecyzować dlaczego? Bo w tym miejscu jest on najbardziej schowany dla osób wchodzących do łazienki. Czyli osoba korzystająca ma zapewnioną dyskrecję. Okno przecież i tak musi posiadać jakieś zazdrostki albo rolety albo żaluzje.... Ostatecznie płytka pralkę na prawo od drzwi zamiast tej szafki, a tam gdzie jest pralka i zbiornik na wodę zrobić WC (nie wiem, jakie są rozmiary zbiornikó na wodę, wiec nie wiem, jakby można to wygodnie zaaranżować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 04.04.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Jeśli masz kanciastą wannę i umywalki to nie pasuje prysznic narożny.Łazienka spora,można wydzielić malutki schowek na pralkę i zbiornik.Grzejnik najlepiej jak się znajduje w pobliżu umywalek.Pralka na pewno ukryta a nie samotnie stojąca.Moja propozycja:http://images64.fotosik.pl/841/7ca27cad5477392fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts