paulagd 15.10.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Witam, przymierzam się do zakupu płytek cersanit bianca, które można kupić w leroy. Powiedzcie mi, czy płytki w marketach są o wiele gorszej jakości niż te w salonach? Czy są to jakieś specjalne, gorsze serie do marketów? Niektórych płytek z marketów nie można znależc na stronach producenta. Proszę was o pomoc... http://www.leroymerlin.pl/plytki-ceramiczne-i-gipsowe/glazura-terakota-gres/glazura/glazura-bianca-cersanit,p171879,l230.html#opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomu 06.11.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 No jasne, że lepsze są płytki w salonach = dajesz zarobić polskim firmom, a nie chińskim olbrzymom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 06.11.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 paulo ! a ta płytka która pokazujesz jest błyszcząca czy matowa? ja kupiłam do kuchni białe płytki w Castoramie i jestem zadowolona! są bardzo ładne i równe - płaciłam ok 50 zł za m2 - nie mam zastrzeżeń co do jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 24.02.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 (edytowane) Dzięki Admin za usunięcie tej reklamy! Edytowane 24 Lutego 2013 przez Gryfpc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.04.2014 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 To mit - skoro płytka jest firmy Cersanit to jest to ta sama płytka co w każdym innym miejscu. Zadna szanowana firma pod swoją marką nie wypuściłaby szajsu. Co najwyżej mają markę-córkę, która pod inną nazwą, produkuje tańszy asortyment pod markety. Poza wyprzedażami jednak markety wcale nie mają tańszych płytek. Taniej jest w necie. Moje płytki kupowałam o 8 zł/m2 taniej niż w Castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witek_W 19.05.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 To nie musi być reguła, ale wyjątki ją podobno tylko potwierdzają. Sąsiadka kupowała raz płytki w markecie, bo cena jej się podobała. Poprosiła mnie o opinię i szczerze mówiąc, przepłaciła za szajs. Lepiej odwiedzić salon, to przynajmniej masz płytki w takiej jakości, jak obiecuje producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts