ivy17 01.06.2017 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Smak nie, ale te nitki są obrzydliwe, jak z fasoli. oki bo część tak mi troche przerosła hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.06.2017 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Spróbuj, może się nada... może miałam jakiś taki felerny, łykowaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.06.2017 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 zobaczę co z nim posiałam jakieś rożne bo testuje co mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.06.2017 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 zobaczę co z nim posiałam jakieś rożne bo testuje co mi pasuje To daj znać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 26.07.2017 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Aniu jak tam wakacje? Udał się wypad w Karkonosze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 10.08.2017 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Mari , plany się zmieniły i bylismy w Górach Stołowych i Pradze Jestem zachwycona widokami Wyjście na Błędne Skały czy Szczeliniec to czysta przyjemność. Wchodzi się łatwo , prawie bez zmęczenia! Polecam jak ktoś jeszcze nie był , bo naprawdę warto. Praga też przepiękna , ale tłumy turystów po prostu zwaliły nas z nóg. Ciężko było zrobić fotki .Ale na pewno tam wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 13.08.2017 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Myślałam aby się do Pragi wybrać na weekend majowy...miejscówkę mieć przy granicy w Górach Stołowych. Byliście własnym autem czy z biurem podróży?Ile h jechaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 13.08.2017 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Aniu remont pokoju zakończony efektem wow:eek: teraz tylko czekac na realizację wiatrołapu bo wizja jest super. Co do pikowania siedziska to Dorotka Szelągowska często w swoich programach pokazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 17.08.2017 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 (edytowane) Marlena my bylismy w Kudowej Zdroju . Naszego noclegu nie polecałabym , bo choć ja nie jestem wybredna to ten Ośrodek wypoczynkowy wyjątkowo mnie zniesmaczył, pomimo przemiłej Pani Właścicielki. Na jeden dzień pobytu wykupiliśmy wycieczkę do Pragi z Biura Turystycznego Sudety. Kosztowała nas na 3 osoby 192 zł. + korony na obiad i przejazd metrem. Sam obiad ok 200 koron + obowiązkowo piwko czeskie soki itp.Obiad dla 3 osób wyniósł nas 700 koron. Z Kudowej do Pragi jechalismy ok 2,5 godz jeśli dobrze pamiętam . Plusem tych wycieczek jest to ,że nie musisz jechać swoim autem ( tam jest sporo uliczek jednokierunkowych) i przewodnik opowiada ciekawe rzeczy , a minusem to że szybko od miejsca do miejsca trzeba przejść i nie ma czasu porządnie zrobić fotki. Ale to urok takich wycieczek. My byliśmy oczywiście jeszcze na Szczelińcu , w Błędnych Skałach i Kaplicy Czaszek. Kudowa graniczy z czeskim miastem Nachod i można tam sobie podjechać autem kiedykolwiek po zakupy choć jeśli chcesz piwko czeskie to najlepiej w sklepiku w Malej Ćermnej i tam mają najlepsze ceny (lepsze niż markety w Nachodzie). Polecam jeszcze obowiązkowo ADRSPACH !!!!!! My nie zdążyliśmy niestety nad czym ubolewam strasznie , ale jest okazja do powrotu tam. To Skalne Miasto po czeskiej stronie, przepiękne , z jeziorem i wodospadem . Błędne Skały i Szczeliniec to w zasadzie 1 dzień . Wychodzi się bardzo łatwo i praktycznie nie męcząco. Szyszunia dziękuję Mnie samą efekt przerósł :yes: Dzięki za info popatrzę na necie za tą Szelągowską . Wrzucę kilka fotek : Góry Stołowe : Szczeliniec i Błędne Skały http://i67.tinypic.com/dlmaaf.jpg http://i64.tinypic.com/348havs.jpg http://i68.tinypic.com/4q2yol.jpg Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 17.08.2017 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 Pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 18.08.2017 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Pokaż nam zdjęcia z Pragi jeszcze:) Wiem wiem...wycieczki maja to do siebie że bardzo szybko się zwiedza...dlatego zastanawiamy się czy by nie jechać własnym autem...auto zostawić na cały dzień na parkingu i na piechty chodzić po mieście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 18.08.2017 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Wrzucę tylko strasznie duże mi dodaje:mad: Za kilka minut beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala2580 28.08.2017 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Witam. Czytam i czytałam dziennik domku. Super! Sami zastanawiamy się nad projektem Róże w ogrodzie lub Igraszka nf40 . Wydaje się, że wybrany przez Państwa projekt będzie tym o wiele tańszym.. Jednak bardzo ciężko się zdecydować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 24.09.2017 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2017 Witam , no to jest odwieczny problem budującyjch JA wybrałabym chyba Igraszkę z opcją poddasza. To wszystko zależy jak liczna jest rodzina i jakie są ogólne założenia i cele. My też do samego końca nie mogliśmy się zdecydować pomiędzy dwoma projektami I wydaje mi się ,że jednak mogliśmy wziąć ten ciut większy. Nas budowa domu pod klucz wyniosła ok 230 tys. A 250 to z kostką brukową jak pamiętam. W moim przypadku brakuje mi czasem tego metra więcej w salonie. Salon jest ogólnie dość przestrzenny , na szczęście nie mam kominka , bo wtedy to juz byłby całkiem mały. Zrobię sobie ewentualnie kiedyś biokominek To jest moje zdanie , Mari np jest bardzo zadowolona z kominka , więc ile domków tyle spostrzeżeń. Tylko taka moja rada : jeśli macie wybierać dom z poddaszem to taki gotowy projekt kupić ,bo potem jest dużo kombinacji i zabierania miejsca na schody kosztem innych pomieszczeń ,gdy takie zmiany wprowadza się w parterówce. Mówię tu o małych domach , bo jak jest duży to brak tych cm nie będzie aż tak widoczny , a przy małych domkach niestety każdy cm się liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala2580 28.09.2017 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Dziękuje serdecznie za odpowiedź. Im więcej projektów, tym większe zwątpienie.. naprawdę Ciężko się zdecydować. Róże w ogrodzie bardzo nam się podobają. Na tą chwilę jesteśmy w 3 ale kiedyś? kto wie heh My jesteśmy z Podkarpacia i najchętniej zobaczylibyśmy realizacje w realu, bo to zupełnie coś innego, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 10.10.2017 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Witaj! Co tam nowego u Was?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 19.02.2018 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Ojejku , strasznie dawno tu byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 08.01.2019 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Witam się po długiej przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.01.2019 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Ojejku , strasznie dawno tu byłam ������ Z naszych budowlanych spraw to skończyliśmy elewację . Jeden kolor beż pasków, desek itp. kolor śmietankowy. I w zasadzie tyle . Teraz będziemy projektować ogród . Najprzyjemniejsza rzecz. Na razie oglądamy inne wykonania.Mze coś nam wpadnie w oko Nazwa domu zobowiązuje co do ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts