newyork 21.10.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Meble do pokoju,salonu jakie chce kupić to meble z firmy Forte lub BlackRedWhite. Znacie może jakąś cenową alternatywę do tych marek ? Boje się,że kupię z Forte ,a ktoś zaraz powie "mogłeś kupić z Xxy bo to ta sama jakość ,a cena dużo niższa".... Jeśli chodzi o Forte to tego typu kolekcja : http://www.forte.com.pl/meble/kolekcje/ombra.html Jeśli chodzi o BRW to : http://brw.com.pl/pl/produkt/5335-S5%2F7%2F7/18-Komody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.10.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Obawiam się, że niższych cen na podobną jakość nie znajdziesz... Szukałabym czegoś niewiele czasem droższego, a lepszego jakościowo i wzorniczo.Ikea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
newyork 21.10.2012 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Z Ikeii mam akurat 3 komody i jakość zgodna z ceną ... tandeta.Kupiłem bo nie miałem więcej kasy, żalu niemam bo jakość adekwatna do włożonych środków.Dlatego Ikeii już podziękowałem....ale gdybym znów był w momencie wyboru mebli za niską cenę to odwiedziłbym ich bez wahania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.10.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 (edytowane) Pokazałeś chyba najtańsze meble na wschód od Odry i pytasz o tańsze... Takich rzeczy to nawet w Erze nie było Gdybym miała pokazaną przez Ciebie alternatywę, wybrałabym Ikeę - cena zbliżona, jakość lepsza - drewno zamiast płyty, design nieporównywalny Edytowane 21 Października 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
newyork 21.10.2012 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Mówisz drewno w Ikeii za tą cenę ?Możesz pokazać jakiś przykład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.10.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Seria Hemnes, Fjell (w cenie Forte) chociażby... Płytowego Malma masz za niższą cenę niż Forte i BRW, a dużo ładniejszy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
newyork 21.10.2012 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Szafa z Hemnesa bagatela ...1000zł czyli cena 2x wyższa od Forte czy BRW.Malm nie posiada w swojej serii szaf czy biurka.Ma głównie komody...Komoda z Fjella 700zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 22.10.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Proponuje meble firmy Bodziohttp://www.bodzio.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.10.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 nie jest to jakość wyższa od Forte ale w tej samej cenie Powiedziałabym ze jednak niżej. Z niedrogich marek: Wajnert, Szynaka, Agata Meble (zadziwiająco podnieśli jakość wzornictwa w przypadku mebli tapicerowanych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 22.10.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Może spodoba Ci się seria Romeo i Julia z Voxu, ew. Modern - cenowo jak na tę firmę znośne, a jakościowo bez porównania do BRW czy Forte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 22.10.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 też miałam zaproponować VOX, mają salon niedaleko i wydawało mi się że meble dobrej jakości a cena cóż zależy od serii ...ja na razie rozglądam się za meblami do salonu ale skupiam się na razie nad sofą reszta cóż zbieram katalogi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 23.10.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Miałam komodę z forte, i to wcale nie najtańszą i powiem jedno NIGDY WIĘCEJ. Największa tandeta jaką widziałam, z ikei natomiast mam sporo mebli (z tańszych serii) i myślę że są trochę (ale tylko trochę) lepsze od forte. Może spróbuj pooglądać na allegro, sporo tam producentów, ja mam zamiar kilka mebli kupić właśnie poprzez allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 30.10.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 z VOX mamy łóżko i szafkę TV. Wyszły drożej niż podobne z IKEA a jakość jednak gorsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaczekm 16.02.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Ta pani mocno reklamuje powyższą firm na kobiecych forach!! Ja za to mam całkiem odmienne doznania dotyczące tej firmy!! Pragnę przestrzec wszystkich kupujących u nich meble!! Meble po kilku dniach ulegają zniekształceniu, a producent twierdzi, że jest to normalne zjawisko przy użytkowaniu codziennym i nie uznaje reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uszol 07.03.2017 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 aktualne jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts