kikan 29.10.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 a ja wcale tak nie pisałem, taki dach chciałem mieć i mam. Ale mimo wszystko dach dość prosty, mogło być dużo drożej i jeszcze więcej odpadów.martwią mnie te grube słupy:( co jeszcze ciekawego może mi Pani doradzić?tylko Pani chyba może mi pomóc, nikt inny nie chce zabrać "głosu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.10.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 To dział dla wymieniających się doświadczeniami z budowy konkretnych projektów. Ktoś, kto nie buduje akurat z projektu Pedro, raczej nie zajrzy, chyba, że przypadkiem. Pewne rozwiązania dałoby się wprowadzić na etapie projektu, jak z tymi kolumnami. Zostawienie ich nieocieplonych będzie równoważne z dużymi stratami ciepła przez wieniec. Projekt kolorystyki można zlecić firmie architektonicznej. Bedzie profesjonalnie. Jak chcesz kombinowac sam, załóż w dziale budowlanym - "wykończenie ścian, elewacje zewnętrzne" wątek z pytaniem o kolorystykę. Daj wyraźne zdjęcia elewacji frontowej i ogrodowej (zrobione na wprost a nie pod kątem). Może ktoś jeszcze odpisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts