Remontownik1234 28.10.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Witam! Sprawa dotyczy wanny akrylowej firmy KOŁO. Czy w takich wannach można stosować wybielacz ACE? Czasami moczymy ręczniki przed praniem i po wymianie na akrylową obawiamy sie, ze powierzchnia może się uszkodzić. Czy jest takie niebezpieczeństwo? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 28.10.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Polecam Google A na Muratorze np.: http://muratordom.pl/eksperci/pytania/wanny-akrylowe/8865/?page=1& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remontownik1234 28.10.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 cóż, przegladałem google, niestety bezskutecznie, natomiast co do samego chloru to wcześniej trafiłem na to pytanie, a znów gdzies indziej znalazłem informację, że chlor robi dobrze, wiec wolę sie upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 28.10.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 do wanny akrylowej można stosować tylko płyny do naczyń bo jest obojętny dla akrylu. Reszta środków zawiera chemię, która może uszkodzić powierzchnię akrylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.10.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 płyn do mycia naczyń nie zawiera "chemii"? A szampony, mydła, olejki do kąpieli, proszek do prania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinasz12345 19.08.2020 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 WitamMam wannę akrylowa. Niestety przez głupotę zamoczyłam w niej bluzkę w Ace. W wannie zrobiła się żółta plama dosyć duża. Nie ma pojęcia jak ja usunąć. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts