CamillQ 16.03.2014 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 hej mamik, jako ostatni załączyłam plan najaktualniejszy (robiłam go samodzielnie w paincie, trochę jest nieczytelny, ale parę rzeczy jest w nim zmienionych niż ten z zeszłego roku. Ściana, oddzielająca przyszłą kuchnię od przedpokoju zniknie, a zastąpi ją (być może) wyspa. Kuchnia będzie otwarta na przedpokój, a prysznic będzie odrobinę "zahaczał o kuchnię. Jeśli chodzi o odpływy itd, to wszystko mam już sprawdzone, jak najbardziej da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 16.03.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 tego nowego planu nie widzę ale z opisu mniej więcej "ogarniam" zmiany bardzo fajne, zadbaj o dobrą wentylację łazienki i będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CamillQ 15.02.2015 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Już minęło ponad pół roku od zakończenia remontu part 1, więc nadeszła stosowna chwila, aby podzielić się z Wami jego efektami. Ponieważ niedługo zabieramy się za remont i właściwe urządzanie salonu i sypialni, na pewno będę prosić Was p rady i opinie:) No to, z małymi obawami prezentuję Wam efekty metamorfozy: W niedalekiej przyszłości dobudujemy sobie mały ganek, więc wszystkie buty tam "wyjadą". Dajcie znać co o tym myślicie. PS. Dopiero na zdjęciach zobaczyłam, że czerwona bazylia w koszyku koło okna trochę niedomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CamillQ 15.02.2015 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 ciąg dalszy łazienki i kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CamillQ 15.02.2015 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]304635[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]304636[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]304637[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]304638[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]304639[/ATTACH] kuchniaPonieważ mam za mało miejsca, nie udało mi się zrealizować marzenia o wyspie kuchennej. W związku z tym zadowoliłam się jej wersją mini, przy której również spokojnie można zjeść śniadanko czy wypić kawkę. Duża szafa widoczna na zdjęciach, na której wiszą krzesełka z Ikei, to własnoręcznie zrewitalizowana przez mojęgo męża szafa. Mebelek został pomalowany na biało, wymienione zostały gałeczki i zamontowane od środka magnesiki. Kiedy w niedalekiej przyszłości dobudujemy sobie mały ganek/wiatrołap, kurtki, które obecnie są przechowywane w tej szafie zmienią miejsce "zamieszkania', a tą szafę przerobimy do końca na "kredens". Wbrew pozorom jest tam dość dużo miejsca, również dlatego, że kuchnia otwarta jest na "ciąg komunikacyjny" czy jak to się profesjonalnie nazywa;) i jest w miarę przestronnie. Edytowane 15 Lutego 2015 przez CamillQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka_1308 15.02.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Oba pomieszczenia bardzo w moim klimacie! Skąd są te kafelki w łazience, jeśli mogę spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pallmail 16.02.2015 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Witam, do jakiej wysokości położone są kafelki na ścianie w łazience ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CamillQ 21.02.2015 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Hej kafelki to paradyż tamoe bianco, w łazience są położone do wysokości 120 cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka_1308 21.02.2015 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts