aneta s 03.11.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Marta dzięki. Ja planuję wysłać paczkę w poniedziałek, może do poniedziałku uda się ustalić czy pakować też pościel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) Melduje ze adres wyslalam do wszystkich oferentow, jestem jednak troche zmeczona wiec gdyby ktos nie dostal prosze o info na priva. dziekuje nie slalam tylko do lidszu i Basi - bo one byly na miejscu Edytowane 3 Listopada 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Uprzedzam lojalnie że mam u siebie punkt zbiorczy. Dziś odebrałam z Grójca, podjechały też Barranki z prezentami. Jutro, poniedziałek i wtorek robię objazd po W-wie (Ursus, Śródmieście, Wola, Bródno i inne) Na razie mam wypakowany samochód po dach rzeczami dla całej rodziny. Wiele paczek już poszło albo pójdzie w poniedziałek (włącznie z zagranicą). Myślę, że pora już zbierać rzeczy "celowo", bo możemy wykonać niedźwiedzią przysługę. Ja będę jeszcze rzeczy segregować - jeśli mi się coś nie spodoba trafi gdzie indziej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Super Nefciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Zaczynam się bać Część na pewno wyślę, bo nie zmieści mi się w samochodzie w tym tempie. Ale ludzie myślą o wszystkim - dziś dostałam nowiutkie, nieużywane buty zimowe dla córeczki Nelly - z jakimiś wróżkami, ale ja się na tym nie znam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 03.11.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Napewno wszystko ich ucieszy i nic sie nie zmarnuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 W razie czego dadzą sąsiadom - zima idzie, będzie czym w piecu palić . Szczerze mówiąc to sama bym sobie takie buty kupiła, jakby robili :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Głupie pytanie : telewizor 14" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2012 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Nefcia adresy juz poszly, niech ludzie sami zdecyduja czy wysylac, w koncu ta "nasza" lista nie jest jakas strasznie dluga Nadmiar moga przekazac innym potrzebujacym a tych na pewno jest sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Dobra Alleluja i do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 03.11.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Dziewczyny - zima idzie Jak beda mieli nadmiar ubrań, pościeli, reczników itp - to kazdy MOPS czy każdy ośrodek pomocy rodzinie weźmie wszystko co im zawiozą. Jedyne co, to może warto pomyśleć gdzie to wszystko skladowac - skoro oni mieszkają teraz u rodziców to może byc problem jak wszystko nagle zacznie zjeżdzac czy przychodzić paczkami. Zagracimy im dom w ciągu kilku dni. Może ktoś z garażem tudzież większa piwnica mógłby ich wspomóc miejscem i przechować rzeczy dopoki nie ogarną się na dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 03.11.2012 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Dopiszcie proszę: 2 prześcieradła frotte z gumką 150(160) x200 - nowe, dla Nelli: 2 bluzki koszulowe białe - nowe, marynarka i spódnica wyjściowa - stan bdb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.11.2012 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Hejka, jeśli Nelli bedzie chciała, mam telewizor 21 grundig, wg mnie bardzo dobry, do niedawna sami jeszcze z niego korzystaliśmy, teraz stoi i czeka, dajcie znać czy przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Czy wszyscy mają już adres wysyłki? Jak nie to podamy. Wszystko się przyda... Pościel 140/200 jest OK w moją Ikeowskie kołdry wchodzą. Trochę padamy, ale damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.11.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Arnika,wysyłamy TYLKO odzież, jak pisała TAR?Czyli butów nie? Czy pakować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Myślę że jak nowe i w podanych rozmiarach to też...Wszystko się przyda...Rozmawiałam z Nelcią i jak coś będzie nie takie rozmiarowo to mają komu podarować....Sharlotka.. spójrz na posty TARci... dopisz do listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Pomyślałam.... i jak rozmawiałam z Nelcią to jak będą ciut za duże ubranka dla Julci i Mikołaja to zdeponują u którejś z nas, aby przez np rok nie kupować.. Będą przecież odbudowywać/budować (decyzja zapadnie w tym tygodniu) więc kasa będzie potrzebna na inne rzeczy niż ubrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.11.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Arnika,dzięki za info.Dopytuję, moje rzeczy są na liście, w tym buty, ale TAR napisała, żeby wysłać tylko odzież.W takim razie pakuję jednak też buty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Jutro lub pojutrze będę w ikei, więc jeśli trzeba, dokupię pościele 150 x 200, 2 komplety. Arni, rzuć na pw Twoim adresem, kochana, żebym wiedziała dokąd wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 DPSia wysyłamy po wcześniejszym zgłoszeniu na liście na adres Nell.Adresy będziemy podawać na priw.Spójrz czy już nie jest pościel, bo jak jest to może już wystarczy,wczoraj dostali 2 nowe, a kasa się przyda na inne rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts