Tom Rzeszów 24.05.2015 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Witam wszystkich jestesmy juz po zalaniu slepej wylewki wiec teraz sciany w gore i juz bedzie cos widac bo teraz najpier byla duza dziura pozniej scianki, nastepnie wszystko zasypali i zalali:-) ale faktycznie efekt piekny i naprawde duzy fajny domek narazie sie wydaje:-) Jak tylko stana sciany dodam zdjecia domu, mam pytanie jakie robiliscie kominy jakie systemy i ile przesuneliscie okno od jadalni w strone pokoju?????? Witam Jestem z Rzeszowa i planuje budowę takiego domku. Czy byłaby możliwość podjechania i oglądnięcia budowy? Ewentualnie proszę o kontakt w celu wymiany informacji: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Rzeszów 24.05.2015 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Witam wszystkich troche milczalem ale teraz juz moge sie pochwalic;) rozpoczyna budowe w tym tygodniu tyczenie i jazda do przodu:-) mam prosbe jak maaja sie ceny stolarki okiennej do calego domu z roletami zewnetrznymi i jakiej firmy polecacie bo jest ich mnustwo i kazda chwali sie ze jest najlepsza pozdrawiam aaaaa jeszcze jedno jak rozwiazaliscie stolarke okienna z wyjsciem na taras jakie przesuwne drzwi czy otwierane dzielone na ile pomozcie doradcie. Witam Jestem z Rzeszowa i planuje budowę takiego domku. Czy byłaby możliwość podjechania i oglądnięcia budowy? Ewentualnie proszę o kontakt w celu wymiany informacji: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaDębica 25.05.2015 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Witam. Ja jestem na etapie wyboru okien. Czy ktoś z osób które mają już wstawione okna może mi doradzić jakie okna wybrać.Zaznacze że mam w planie mieć rolety zewnętrzne.W sklepach mówią że najlepiej trzy szybowe i 7 komorowe a w jednym powiedzieli mi ze jak mam miec rolety to wystarczą mi okna dwu szybowe . Pozdrawiam Marta:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xaniax27 25.05.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 My zamówiliśmy 2 szybowe i 5 komorowe (nie zamierzamy mieć rolet zewnętrznych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaDębica 26.05.2015 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 My zamówiliśmy 2 szybowe i 5 komorowe (nie zamierzamy mieć rolet zewnętrznych). Dzięki za odpowiedz. A mozna wiedzieć ile kosztowały Cię te okna dwu szybowe 5 komorowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xaniax27 27.05.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Dokładnie nie pamiętam, ale coś ok 9 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaDębica 27.05.2015 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Dziekuje za odpowiedz. Ja dzisiaj zamówiłam okna 3 szybowe -klamka zapadła. A można wiedzieć na jakim etapie budowy jest Pani domek? Dokładnie nie pamiętam, ale coś ok 9 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xaniax27 27.05.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 W następnym tygodniu powinniśmy kłaść blachę, ale wszystko zależy od pogody, bo ostatnio ciągle leje i strasznie się wszystko obsuwa :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borovik 28.05.2015 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Witam. Ja jestem na etapie wyboru okien. Czy ktoś z osób które mają już wstawione okna może mi doradzić jakie okna wybrać.Zaznacze że mam w planie mieć rolety zewnętrzne.W sklepach mówią że najlepiej trzy szybowe i 7 komorowe a w jednym powiedzieli mi ze jak mam miec rolety to wystarczą mi okna dwu szybowe . Pozdrawiam Marta:cool: A my zamówiliśmy w oknoplast w promocji zimowej te okienka: http://www.oknoplast.com.pl/okna/rodzaje-okien/winergetic i są mega. Kto nie przyjdzie kopara do ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaDębica 28.05.2015 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Witam. Okienka widze że są full wypas. Ale zapewne i cena jest dość duża. Ja już zamówiłam i teraz czekamy. A my zamówiliśmy w oknoplast w promocji zimowej te okienka: http://www.oknoplast.com.pl/okna/rodzaje-okien/winergetic i są mega. Kto nie przyjdzie kopara do ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kick2k7 14.06.2015 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 ruszamy z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simonb1 16.06.2015 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 GratulacjeŻyczę bezproblemowej budowy.My jesteśmy po wylaniu stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xaniax27 16.06.2015 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 A my kładziemy blachę i wstawiamy okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 16.06.2015 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Czy buduje ktoś ten dom w śląskim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrekM132a 16.06.2015 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 witam jaki jest koszt fundamentów M132a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1maniek69 17.06.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Witam ile kosztowalo was drewno na dach chodzi mi o wiezbe bez deskowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1maniek69 17.06.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 witam jaki jest koszt drzewa na dach bez desowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xaniax27 18.06.2015 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 my za same krokwie na dach zapłaciliśmy 8600zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simonb1 18.06.2015 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 witam jaki jest koszt fundamentów M132a Około 12 000,00. Koszt obejmuje: beton na ławy, drut zbrojeniowy + wiązałka (z transportem), gwoździe, deski, robocizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1maniek69 18.06.2015 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 ja z zona wykombinowalismy takie rozmieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts