Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wszystkich jestesmy juz po zalaniu slepej wylewki wiec teraz sciany w gore i juz bedzie cos widac bo teraz najpier byla duza dziura pozniej scianki, nastepnie wszystko zasypali i zalali:-) ale faktycznie efekt piekny i naprawde duzy fajny domek narazie sie wydaje:-) Jak tylko stana sciany dodam zdjecia domu, mam pytanie jakie robiliscie kominy jakie systemy i ile przesuneliscie okno od jadalni w strone pokoju??????

Witam

Jestem z Rzeszowa i planuje budowę takiego domku. Czy byłaby możliwość podjechania i oglądnięcia budowy? Ewentualnie proszę o kontakt w celu wymiany informacji: [email protected]

• Odpowiedzi 768
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszystkich troche milczalem ale teraz juz moge sie pochwalic;) rozpoczyna budowe w tym tygodniu tyczenie i jazda do przodu:-) mam prosbe jak maaja sie ceny stolarki okiennej do calego domu z roletami zewnetrznymi i jakiej firmy polecacie bo jest ich mnustwo i kazda chwali sie ze jest najlepsza pozdrawiam aaaaa jeszcze jedno jak rozwiazaliscie stolarke okienna z wyjsciem na taras jakie przesuwne drzwi czy otwierane dzielone na ile pomozcie doradcie.:-)

Witam

Jestem z Rzeszowa i planuje budowę takiego domku. Czy byłaby możliwość podjechania i oglądnięcia budowy? Ewentualnie proszę o kontakt w celu wymiany informacji: [email protected]

Witam.

Ja jestem na etapie wyboru okien.

Czy ktoś z osób które mają już wstawione okna może mi doradzić jakie okna wybrać.Zaznacze że mam w planie mieć rolety zewnętrzne.W sklepach mówią że najlepiej trzy szybowe i 7 komorowe a w jednym powiedzieli mi ze jak mam miec rolety to wystarczą mi okna dwu szybowe :bash:.

Pozdrawiam

Marta:cool:

Witam.

Ja jestem na etapie wyboru okien.

Czy ktoś z osób które mają już wstawione okna może mi doradzić jakie okna wybrać.Zaznacze że mam w planie mieć rolety zewnętrzne.W sklepach mówią że najlepiej trzy szybowe i 7 komorowe a w jednym powiedzieli mi ze jak mam miec rolety to wystarczą mi okna dwu szybowe :bash:.

Pozdrawiam

Marta:cool:

A my zamówiliśmy w oknoplast w promocji zimowej te okienka: http://www.oknoplast.com.pl/okna/rodzaje-okien/winergetic i są mega.

Kto nie przyjdzie kopara do ziemi :)

• 3 weeks później...