grzeniu666 11.11.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Pogoda narazie łaskawa, kusi nas aby rozpocząć ocieplanie murów styropianem (na pianę), bo różne sprawy nas gonią (drzwi i okna niedługo będą gotowe do wstawiania, w warstwę ocieplenia, i można by śmielej dalej dłubać wewnątrz). Byłoby coś złego jakby nas zima przegoniła przed skończeniem ocieplania (bez dojechania do dachu). Małym utlenieniem się nie martwię (jakbyśmy nie zasiatkowali). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 11.11.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 działaj pogodę sprawdzaj na new.meteo bo z reguły się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeniu666 11.11.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 działaj pogodę sprawdzaj na new.meteo bo z reguły się sprawdza Hej. New.meteo mam w ulubionych Parter mamy w zasięgu to powinno iść łatwiej, tak sobie myślę że w razie draki "zamknę" pianką od góry tę przyklejoną część (okapów to my mamy 5-10cm więc nie osłonią). Myślełem też o zrobieniu tylko opasek wokół okien do montażu ale to trochę dodatkowa robota (ewentualnie na piętrze bo tam dostęp dużo gorszy). Dzięki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzez 16.11.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Ja kilka dni temu zacząłem ocieplać ściany styropianem. Stosując piankę ocieplanie idzie jak burza, trzeci dzień i kończymy trzecią ścianę na parterze W takim tempie za tydzień całość (łącznie z siatką) powinno być skończone. Jak dam radę wrzucę jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts