bruner 11.04.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2004 Czy ktoś budował cały dom w tej technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karp 13.04.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Znaczy jak cały ? Ja mam takie ściany zewnętrzne.Karp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bruner 13.04.2004 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 chodziło mi o caly dom w technologii bloczków optirocatzn sciany,strop,ściany fundamentowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bruner 13.04.2004 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 KARP a swoja droga jestes zadowolony z keramzytu??warto budowac z tych bloczków?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dyletant 14.04.2004 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Ja postawiłem cały dom z Optiroca i bardzo sobie chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karp 15.04.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Ja mam stan surowy "prawie" zamknięty. Ogólnie jestem zadowolony, ale nie mogę porównać z innymi materiałami póki nie skończę i nie zamieszkam. Ściany wyszły bardzo proste, dokładność wykonania zadowalająca ale to też dzięki dokładnej ekipie murarskiej. Jak ktoś pisał - im lepszy materiał tym potrzebna jest lepsza ekipa murarska - ja to potwierdzam. Trochę brakuje kształtek np. na wykusze, takie kształtki zdarzają się w innych systemach, w Optirocu trzeba duzo ciąć, zostało mi po tym sporo gruzu. Karp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts