marimag 07.04.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 I tu sie kolezanka myli !!! Co Wy z tą moja bajką ???????? Ciągle to słyszę ! Dzień świstaka...psia mać ! Piszę wprost i żartuję ale zapewniam Cię, że żadnych między wierszy tu nie ma. Ciężko go ocenić bo ma klosze niewidzialne Jak dasz coś więcej niż ramę to będę piała...... I na przyszłość, proszę mi nie imputować ! Ja nie z tych co to żartują z cudzego szczęścia. Kapiszi ? NO !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 08.04.2013 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Aniu, widzę, że u Ciebie, tak jak u mnie, znowu kocioł zawodowy Wyjdziemy razem na prostą. Kiedyś Cieszę się, że z nadgarstkiem trend pozytywny. I wyobraź sobie, że w zeszłym tygodniu też wymieniałam żarówki w łazience Dwukrotnie. Te co kupiłam jakiś czas temu były za ciepłe (2700K). Źle się czułam w takim świetle. Kupiłam (3000K) i się rozpalały jakby chciały, a nie mogły Za trzecim podejściem się udało. Mam w końcu zimne światło, które rozbłyska w ciągu sekundy Gratuluję wyboru blatu! I pokaż ten żyrandol. Klamki i próg skwituję tylko tak: Narendil, cały wczorajszy dzień zerkałam na forum licząc, że sie odezwiesz w sprawie żarówek. Właśnie mnie oświeciło, że wystarczyło zadzwonić. Inteligentna inaczej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.04.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Narendil, cały wczorajszy dzień zerkałam na forum licząc, że sie odezwiesz w sprawie żarówek. Właśnie mnie oświeciło, że wystarczyło zadzwonić. Inteligentna inaczej.... Zajrzałam teraz dopiero. Miałam męczącą niedzielę. Ale kupiłaś już te żarówki? Ja mam żarówki LED z gwintem E27 firmy Polux (Pollux?) kupowane w LM. One są naprawdę zimne. Nie pamiętam dokładnie ile, ale więcej niż 3000K. Nie każdemu taka barwa odpowiada. Przydało się jeszcze? A zadzwonić rzeczywiście mogłaś Żyrandol mi się podoba. Lubię takie proste. W LM mają jeden, który mnie zachwycił. Ale nie mam miejsca na żyrandol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Heloł Andzia, Co czytam... wciąż walka z żarówkami w łazience? Mówisz disco... to jeszcze tylko muzę zapodaj "Mydełko Fa".... Na klamki faktycznie już "trochę" czekasz... Wiesz może to też przez to, że u nas były święta? Mam nadzieję, że w tym tygodniu klamki dojdą. Z nadgarstkiem nadal kiepsko? To może faktycznie nie obciążaj go. Weź sobie wolne i w tym czasie wytapetuj łazienkę. Będziesz mogła połączyć przyjemne z pożytecznym - nadgarstek odpocznie i dopilnujesz tapeciarzy Żyrandol chyba mi się podoba, piszę "chyba", bo brak perspektywy trochę blokuje mój zachwyt. Klosiki fajne. Inne niż standardowo szyte do takiego typu lamp. Pokaz wiszący zwis z abażurkami Miłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 08.04.2013 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Heloł Andzia, Żyrandol chyba mi się podoba, piszę "chyba", bo brak perspektywy trochę blokuje mój zachwyt. O, psze pani, więcej wyobraźni! My sobie musieliśmy radzić z różową podłogą i beżowym sufitem u Pani Klosiki fajne. Inne niż standardowo szyte do takiego typu lamp. Pokaz wiszący zwis z abażurkami Klosiki to mnie urzekły, chociaż nigdy nie lubiłam takiego kształtu. Ale te paseczki są takie... sama nie wiem, jak to nazwać... chyba eleganckie po prostu. Na żywo bardzo mi się podobają. Poza tym całość kosztowała jakieś 150 PLN, i to mnie cieszy jeszcze bardziej. Mam zdjęcie nocne, bo zrobiłam jak Mari zażądała. Tylko zanim się zdjęcie przesłało z komórki, to ja już poszłam lulu. Zdjęcie za dnia może uda się dzisiaj zrobić, jeśli wrócę w miarę wcześnie do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) O, psze pani, więcej wyobraźni! My sobie musieliśmy radzić z różową podłogą i beżowym sufitem u Pani No to prawda, sori... Klosiki to mnie urzekły, chociaż nigdy nie lubiłam takiego kształtu. Ale te paseczki są takie... sama nie wiem, jak to nazwać... chyba eleganckie po prostu. Na żywo bardzo mi się podobają. Poza tym całość kosztowała jakieś 150 PLN, i to mnie cieszy jeszcze bardziej. Mam zdjęcie nocne, bo zrobiłam jak Mari zażądała. Tylko zanim się zdjęcie przesłało z komórki, to ja już poszłam lulu. [ATTACH=CONFIG]182261[/ATTACH] Ania, czy klosiki są w granatowe/lub niebieskopochodnym kolorze? Z czego są abażurki? Bo teraz mnie oświeciło, że do biblioteki do mnie byłaby jak znalazł Gdzie ją kupiłaś? Mogę poprosić Twój nadwyrężony nadgarstek o jeszcze kilka zdjęć? Aha i mam pytanie jaka lampa ma średnicę? Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.04.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Aniu, fajnie to wygląda Paseczki mówisz......................:eek: Ciekawe byłyby foty z oddali, zeby większa perspektywę pokazać. :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 08.04.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ania, czy klosiki są w granatowe/lub niebieskopochodnym kolorze? Z czego są abażurki? Bo teraz mnie oświeciło, że do biblioteki do mnie byłaby jak znalazł Gdzie ją kupiłaś? Mogę poprosić Twój nadwyrężony nadgarstek o jeszcze kilka zdjęć? Aha i mam pytanie jaka lampa ma średnicę? Zdjęcia zrobię, jak się na światło dzienne dzisiaj załapię Klosiki nie wiem, w jakim są kolorze. Czasem mają czarne paski, czasem (pod kątem) wyglądają granatowo. My postanowiliśmy że są granatowe i zdania nie zmienimy. Klosiki od wewnątrz mają jakiś plastik, zzewnątrz oklejane tkaniną w paski i tasiemką białą. Ramiona są chromowane wg producenta (bo ja się nie znam). Kupowane w Castoramie, zwie się bodajże Fides colours. http://www.castorama.pl/zyrandol-fides-5-x-40-w-e14.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 08.04.2013 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Aniu, fajnie to wygląda Paseczki mówisz......................:eek: Ciekawe byłyby foty z oddali, zeby większa perspektywę pokazać. :popcorn: Z oddali to ja mogę co najwyżej na dach sąsiedniego bloku wleźć, bo sypialenka tak mała, że nie złapie się perspektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.04.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ja tam nie mam nic przeciwko wspinaniu się na dach sasiedniego bloku A Wy dziewczyny ? :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ania, Dzięki za namiary. Twoje zdjęcia są lepsze, na tych castoramowych nic nie widać Na Twoje zdjęcia poczekam ile trzeba będzie, bo i tak przed sobotą pewnie do castoramy nie podjadę. Mam tylko prośbę o podanie średnicy lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 08.04.2013 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ania, Dzięki za namiary. Twoje zdjęcia są lepsze, na tych castoramowych nic nie widać Na Twoje zdjęcia poczekam ile trzeba będzie, bo i tak przed sobotą pewnie do castoramy nie podjadę. Mam tylko prośbę o podanie średnicy lampy. Ciężko zmierzyć tę średnicę. ramiona mają jakieś 22-24 cm. Od żarówki do żarówki wychodzi ok 50 cm.Klosze nie są duże, mają ok 15 cm średnicy. Dla mnie taki akuratny. Niestety, na dach sąsiedniego bloku nie udało się wleźć, nie mam klucza do włazu. To jedyne, co udało mi się wymodzić oraz kawałek wiosny u sąsiadów (duży zum musiałam łapać, dlatego niewyraźne) Ale wiosna JEST! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 08.04.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Piękna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ciężko zmierzyć tę średnicę. ramiona mają jakieś 22-24 cm. Od żarówki do żarówki wychodzi ok 50 cm.Klosze nie są duże, mają ok 15 cm średnicy. Dla mnie taki akuratny. Niestety, na dach sąsiedniego bloku nie udało się wleźć, nie mam klucza do włazu. To jedyne, co udało mi się wymodzić oraz kawałek wiosny u sąsiadów (duży zum musiałam łapać, dlatego niewyraźne) Ale wiosna JEST! [ATTACH=CONFIG]182356[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]182357[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]182358[/ATTACH] Andzia, Wielkie dzięki za fotki. Ponieważ lampa nadal mi się podoba, czuję, że czeka mnie wyprawa do Castoramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 A z rana jeszcze sobie wpadłam popatrzeć na lampkę, a co Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) No to są zdjęcia Aniu. Super ! [moderowano - do moderatorów niejasnowidzów zgłasza się spam przyciskiem pod postem...] Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Joliska, nie mam pretensji. Trudno, zebyś była wszędzie Spoko... Przycisk pod postem to gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.04.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 ten trójkąt z wykrzyknikiem koło "dodaj do ulubionych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 dzieki elfir...zapamietam taki sam spam jest u admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.04.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Widzę,że tapeta staneła na paseczkach:D z niecierpliwoscią czekam na fotki po położeniu,stawiam,że będzie super!:yes: Lampa bardzo mi się podoba,a i bosskii kolorek na ścianie w sypialni co to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts