Miras12 31.01.2013 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 taaa ludziskom żyć nie dałem, Aga będzie dobrze. jeśli chodzi o TVN to do programu "zielone drzwi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.02.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Cudowne zdjęcie!!! Aż łza w oku się kręci. Ciocia Khati wiedziała co kobitki lubią najbardziej. Same dobre wieści, to i dzień słoneczny się zrobił, mimo tej szarawej aury na dworze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 01.02.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 piekności piękności!! ze spinkami i sukienkami to jest taka kobieca intuicja ps. Mirku mam wyraźnie napisane w kalendarzu 02.02. Mirosława - nie uciekniesz od libacji ;p;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jomo 01.02.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ciocia Kathi takie sukienusie wyczarowała, że oko bieleje Pięknie Księżniczki wyglądają i te spineczki ) Co do imienin Mirosława to na 100% będą 26 lutego. Zatem też niedługo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Miras - dziewczynki słodkie, ale to wiesz i bez nas. Idą na bal??? Jaki jest plan, długo będą? Dużo masz fantów? Pokaż! Albo chociaż wypisz! Bo ja ciekawa jestem, pozostali na pewno też! Zachwyty zachwytami, ale ja domagam się konkretów! Dzień doberek wszystkim, miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.02.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Przyszłam pozachwycać się dziewczynkami, przepiękne Panny Mam nadzieję, ze bedą sie też dobrze bawić na balu i trzymam kciuki za udaną licytację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 01.02.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Księżniczki Mirku - są cudne ! kathi85 - wspaniały pomysł , by Julci i Karolinka pięknie prezentowały się na swym balu ! Tak jak wszyscy też już trzymam kciuki za udany bal i wielce udaną licytację !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 01.02.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 jak to przeleciało.. bal tuż tuż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathi85 01.02.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) Cieszę się, że wszystkim podobają się sukienki Księżniczki muszą lśnić na balu w końcu to one są najważniejsze:)) Prezentują się cudnie prawie 2 letnie księżniczki ) już za kilka dni (4.02.13) będziemy śpiewać sto lat!! Co sądzicie aby wprosić się na imprezę urodzinową do księżniczek???? hehe http://chomikuj.pl/marcin.baranowski8686/Muzyka/Aida/Aida/AIDA+-+Urodzinowy+Szal,1537500271.mp3 http://imageshack.us/a/img843/4458/2urodziny.jpg Edytowane 1 Lutego 2013 przez kathi85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 01.02.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Dziewczynki wyglądają cudnie! Jak zawsze. Sukieneczki śliczne:) Teraz aby do balu, a potem urodziny! Same imprezy się szykują. Jak tu się nie cieszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.02.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Wieści o Księżniczkach Gwiazdach -cudowne ( zielone drzwi ???) jeśli chodzi o TVN to do programu "zielone drzwi" KSIĘŻNICZKI :jawdrop::jawdrop: Ranyyyyyyy....wowwwww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 01.02.2013 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 DePeSia to jednak wie co chce, a miała być niespodzianka. W sobotę praujemy nad zrobieniem zdjęć i opisów zgromadzonych przedmiotów. Oczywiście wszystkie zostaną wam najpierw pokazane. Na balu będzie katalog ze wszystkimi przedmiotami. Księżniczki idą na bal, a jak długo będą, no zależy od nich samych. Na pewno idziemy tam całą dzielną piątką. Będzie prasa i telewizja, co prawda regionalna, ale od czegoś trzeba zacząć. Dobra wiadomość jest taka, że udało mi sie dzisiaj uzyskać pozwolenie na zbiórke publiczną na Targach Ślubnych, które odbęda się 10.02.2013 w Glogowie. Więc jak sami widzicie nie próżnujemy i idziemy jak to Anetka Depesia powiiedziała, jak przysłowiowy czołg. Czy coś się uzbiera, no nie wiem, ale próbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 01.02.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Rozpychaj sie lokciami, idz jak czolg, dla tak kochanych dzieciaczkow bedziesz mial sile wszystko zrobic. Mirku, dzieci przepiekne / jak milion $ / pozdrawiam Was wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 01.02.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Kathi jasne, że robimy imprezkę urodzinową No to Kochani, poniedziałek 4.02.2013, wieczorową porą, wszyscy jak jeden mąż i żona spotykamy się tutaj świętować podwójne, drugie urodziny naszych sławnych Księżniczek. Obecność OBOWIĄZKOWA! Będą tańce, hulanki, swawole :wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 01.02.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 I wszyscy zdmuchniemy świeczki na wirtualnym urodzinowym torcie Julci i Karolinki ! A potem zaśpiewamy kołysankę - by dziewczynki ładnie przespały całą noc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 01.02.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Dobra, to ja podłogę umyję. Śpiewam tak samo jak maluję, tzn. wspaniale:D. Dziewczynki na pewno by nie zasnęły.(Kurczaki, a w Trójce Adele leci...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 01.02.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Poli ! Wiesz im nas więcej do śpiewania to lepiej wychodzi ! A ostatecznie to i do innych prac też się nadamy - bo u mnie ze śpiewaniem - to podobnie ! Miras - przed balem ma masę roboty ! chciałoby się pomóc mu organizacyjnie - szkoda że daleko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.02.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ja będę ustami ruszać -Wy śpiewajcie -dobra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 01.02.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Malka to się nazywa playback Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 01.02.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ja będę ustami ruszać -Wy śpiewajcie -dobra ? Akurat, to mój patent;) Ale co mi tam, dla Ciebie wszystko. Tylko jak mi któreś ucieknie to dogonię, uczciwie mówię. Mogę też przejść do arii. A znam sporo8-). Najgorzej jak w samochodzie się zacznie (podobno, bo ja uważam ze wtedy śpiewam NAJLEPIEJ i nikt nie ucieka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts