Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka, witam się, ja tu przez Malke jestem ;) wszedzie rozsiewa te swoje dobre fluidy ;)

Miras, nie wiem czy dostaleś moją wiadomość, jak możesz to daj znać tak czy nie.

:bye:

Buziaki:)

Malka - znów narozrabiałaś ;) Witaj wiolasz :hug: Szukam wspólnika do odbioru Mirasowej nagrody - może Ty? ;)

Wiolaszka weźmie swoją Zośkę i będziecie miały armagedon z taka tróją nieśpiacych dziewczyn :lol2:

Mirku - może głupie pytanie ;) ale kiedy macie rocznicę ślubu? tzn. o dzień i miesiąc pytam :) możesz puścić na priv albo tutaj publicznie się przyznać ;)

Juz wiem kiedy nagrodę odbierzesz :lol2:

Przecież Kathi nie liczyła na buziaki odemnie. No może ja liczyłem od niej, ale chodzić bez zęba na przedzie troszkę głupio. No właśnie Kathi na odwiedziła całą rodzinką i przywozla mega cud sukieneczki dla księzniczek. Oczywiście ja musialem cos zawalić i się spóźniłem, Kasia przepraszam ale ze mnie gospodarz, poprawię się. Nie dość, że przyuwieźli ze soba zabawki to i jescze piękną panienke dla Krzysia. Krzyś na poczatku zawstydzony, no prawdziwy facet, po małej i rzeczowej rozmowie z mala kobieta, szybko oddał jej serce i juz się bawili razem. Dziękuję Kasiu, no i zapraszamy.

Buziaki:)

Wiolaszka weźmie swoją Zośkę i będziecie miały armagedon z taka tróją nieśpiacych dziewczyn :lol2:

Juz wiem kiedy nagrodę odbierzesz :lol2:

Ale fajnie, nie powiem nic Edycie tylko przygotuje coś romantycznego, np wspólna kolacja na kombajnie do kartofli. Fajne co?

Przecież Kathi nie liczyła na buziaki odemnie. No może ja liczyłem od niej, ale chodzić bez zęba na przedzie troszkę głupio. No właśnie Kathi na odwiedziła całą rodzinką i przywozla mega cud sukieneczki dla księzniczek. Oczywiście ja musialem cos zawalić i się spóźniłem, Kasia przepraszam ale ze mnie gospodarz, poprawię się. Nie dość, że przyuwieźli ze soba zabawki to i jescze piękną panienke dla Krzysia. Krzyś na poczatku zawstydzony, no prawdziwy facet, po małej i rzeczowej rozmowie z mala kobieta, szybko oddał jej serce i juz się bawili razem. Dziękuję Kasiu, no i zapraszamy.

Spóźnienie wybaczone z trudem bo z trudem ale wybaczone heheh Edytka się nami zajęła jak prawdziwa gospodyni domu, więc musisz bardzo bardzo soczystego buziaka dać żonie :))) Naprawdę przesympatyczne spotkanie, dzielna Karolina genialnie ze mną paczki otwierała a raczej ja z nią hihi Nic innego nie mogłam powiedzieć jak DOBRA ROBOTA KAROLINKAAAAAAA!!! :)))))) co do naszych starszych dzieci, szok funfle na całego, Domi pół drogi trajkotała ,,czy może jeszcze jechać do Pana Milka zeby jece pobawić się z Ksysiem” hehhe drugie pół drogi spała, taka była zmęczona :))) Oczywiście zaproszenie na kolejne spotkanie przyjmuję, ale to już przyjadę do Edytki i zrobimy sobie babski wieczór w ramach relaksu od codziennego zgiełku :)))

DePeSia twoja przesyłka dotarła, hurrrra mamy mleko dla dziewwwczyn i to 6 wielkich paczek. Kochamy Cię

Najważniejsze, że jest mleko.

A z tym kochaniem...

Ja to jeszcze wykorzystam! :lol: