carver 09.01.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 GSR Grupa Szybkiego Reagowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Hejka, witam się, ja tu przez Malke jestem wszedzie rozsiewa te swoje dobre fluidy Miras, nie wiem czy dostaleś moją wiadomość, jak możesz to daj znać tak czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 09.01.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Witam się z Wszystkimi ! U mnie też aura z błockiem w tle ! Akcja dla Tomka odnotowana i do działania przystępuję od jutra ! Jak dobrze ,że jest GSR !! :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 09.01.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Hejka, witam się, ja tu przez Malke jestem Malka - znów narozrabiałaś Witaj wiolasz Szukam wspólnika do odbioru Mirasowej nagrody - może Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathi85 09.01.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Byłam, widziałam i nawet buziaka dostałam )))) Dziewczynki są przesłodkie na maxa, :******* Rodzinka cudna, ściskam całą dzielną piątkę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 No ba - taaaaka fajna Rodzina cała, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 09.01.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Byłam, widziałam i nawet buziaka dostałam )))) kathi od kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 09.01.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Mirku - może głupie pytanie ale kiedy macie rocznicę ślubu? tzn. o dzień i miesiąc pytam możesz puścić na priv albo tutaj publicznie się przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.01.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Hejka, witam się, ja tu przez Malke jestem wszedzie rozsiewa te swoje dobre fluidy Miras, nie wiem czy dostaleś moją wiadomość, jak możesz to daj znać tak czy nie. Buziaki:) Malka - znów narozrabiałaś Witaj wiolasz Szukam wspólnika do odbioru Mirasowej nagrody - może Ty? Wiolaszka weźmie swoją Zośkę i będziecie miały armagedon z taka tróją nieśpiacych dziewczyn Mirku - może głupie pytanie ale kiedy macie rocznicę ślubu? tzn. o dzień i miesiąc pytam możesz puścić na priv albo tutaj publicznie się przyznać Juz wiem kiedy nagrodę odbierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathi85 09.01.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 kathi od kogo? buziaka dostałam od Julci )) naprawdę boskie są nasze księżniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 09.01.2013 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Przecież Kathi nie liczyła na buziaki odemnie. No może ja liczyłem od niej, ale chodzić bez zęba na przedzie troszkę głupio. No właśnie Kathi na odwiedziła całą rodzinką i przywozla mega cud sukieneczki dla księzniczek. Oczywiście ja musialem cos zawalić i się spóźniłem, Kasia przepraszam ale ze mnie gospodarz, poprawię się. Nie dość, że przyuwieźli ze soba zabawki to i jescze piękną panienke dla Krzysia. Krzyś na poczatku zawstydzony, no prawdziwy facet, po małej i rzeczowej rozmowie z mala kobieta, szybko oddał jej serce i juz się bawili razem. Dziękuję Kasiu, no i zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 09.01.2013 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Buziaki:) Wiolaszka weźmie swoją Zośkę i będziecie miały armagedon z taka tróją nieśpiacych dziewczyn Juz wiem kiedy nagrodę odbierzesz Ale fajnie, nie powiem nic Edycie tylko przygotuje coś romantycznego, np wspólna kolacja na kombajnie do kartofli. Fajne co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 09.01.2013 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ale fajnie, nie powiem nic Edycie tylko przygotuje coś romantycznego, np wspólna kolacja na kombajnie do kartofli. Fajne co? yyyyyyyyyyy ekhem proponuję noc w hotelu z wanną z bąbelkami i truskawkami na taborecie i takie tam może to i banalne,ale kiedy Wy byliście cała noc sami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 10.01.2013 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 no calkiem nie dawno jakieś 5 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 10.01.2013 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 DePeSia twoja przesyłka dotarła, hurrrra mamy mleko dla dziewwwczyn i to 6 wielkich paczek. Kochamy Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathi85 10.01.2013 03:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Przecież Kathi nie liczyła na buziaki odemnie. No może ja liczyłem od niej, ale chodzić bez zęba na przedzie troszkę głupio. No właśnie Kathi na odwiedziła całą rodzinką i przywozla mega cud sukieneczki dla księzniczek. Oczywiście ja musialem cos zawalić i się spóźniłem, Kasia przepraszam ale ze mnie gospodarz, poprawię się. Nie dość, że przyuwieźli ze soba zabawki to i jescze piękną panienke dla Krzysia. Krzyś na poczatku zawstydzony, no prawdziwy facet, po małej i rzeczowej rozmowie z mala kobieta, szybko oddał jej serce i juz się bawili razem. Dziękuję Kasiu, no i zapraszamy. Spóźnienie wybaczone z trudem bo z trudem ale wybaczone heheh Edytka się nami zajęła jak prawdziwa gospodyni domu, więc musisz bardzo bardzo soczystego buziaka dać żonie )) Naprawdę przesympatyczne spotkanie, dzielna Karolina genialnie ze mną paczki otwierała a raczej ja z nią hihi Nic innego nie mogłam powiedzieć jak DOBRA ROBOTA KAROLINKAAAAAAA!!! ))))) co do naszych starszych dzieci, szok funfle na całego, Domi pół drogi trajkotała ,,czy może jeszcze jechać do Pana Milka zeby jece pobawić się z Ksysiem” hehhe drugie pół drogi spała, taka była zmęczona )) Oczywiście zaproszenie na kolejne spotkanie przyjmuję, ale to już przyjadę do Edytki i zrobimy sobie babski wieczór w ramach relaksu od codziennego zgiełku )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 10.01.2013 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 No dobra zajmę się dziećmi, ale potem męski wieczór ok, no dobra Prosimy kochane kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 DePeSia twoja przesyłka dotarła, hurrrra mamy mleko dla dziewwwczyn i to 6 wielkich paczek. Kochamy Cię Najważniejsze, że jest mleko. A z tym kochaniem... Ja to jeszcze wykorzystam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 10.01.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Mirku a jak tam dzieciaczki ? Wyzdrowiały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 10.01.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ale fajnie, nie powiem nic Edycie tylko przygotuje coś romantycznego, np wspólna kolacja na kombajnie do kartofli. Fajne co? a wydusisz wreszcie z Siebie tę pamiętną datę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts