posiadaczka tarasu 06.12.2018 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 Dodam, że taras firmy MEISEN mam od trzech lat, ale już po pierwszym roku zaczął czernieć. W deszczowe dni stoi na nim woda. Fatalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.12.2018 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 To, że stoi woda, to wina ekipy, a nie produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pod 12.12.2018 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Czasem produktu, skręcające sie dechy pod wpływem wilgoci, łódkujące itp Kompozyty miały być wolne od tych wad drewna a nie są, co często wychodzi już w pierwszym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaDaria 04.06.2020 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 Odkopuję. Ma ktoś deskę Premium firmy Liderwood i może podzielić się opinią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martus36 22.04.2021 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 Kompozyt po 4 latach wyglada tak :http://Http://bit.ly/kompozyt1 Nie da sie z tego korzystac po umyciu jest ok przez 5 dni. A potem to samo. Niepolecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzyszłyBudowniczy 22.04.2021 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 Probowałaś pytać producenta co o tym myśli? Ja się ostatecznie na kompozyt nie zdecydowałem bo widząc stare deski uznałem że jednak nie wyglądają tak jakbym oczekiwał - poszarzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martus36 22.04.2021 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 Rekalmowalem przez sprzedawce (sprzedawca posredniczyl w kontakcie z producentem) i dostalem odpowiedz ze gwarancja 10 letnia obejmuje botwienie na skutek grzybow i kornikow. Tak wiec producent chyba twierdzi ze to normalne....Na ta chwile napisalem do producenta z pytaniem czy to normalne i czemu nie informuja o tym klientow.... Narazie cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts