Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak załatwić sąsiada? (nie gołębie)

pluski

Recommended Posts

a gdzie zdobyc kwas maslowy, bo tez potrzebuje w duzych ilosciach, ze wzgledu na zapach??

Możesz zrobić samemu :wink: Wsadź kostke masła do słoika szczelnie zakręć potrzymaj z miesiąc w ciepłym miejscu - może gdzieś na strychu i gotowe :D Bez maski p-gaz nie odkrecaj słoika.

Pozdrawiam

Względem zapaszków.

Może jaki kawał śledzika powieszony zgodnie z wiatrem prosto w okna sąsiada ?

Proponuję doczepić kolorowe wstążki jak latawcowi, co by sąsiad szybciej go wizualnie zlokalizował.

A co...śledzia nie można na osobistym drzewie przewietrzać ?

Ile w was jadu! A teraz poważnie; miałem strasznie opierdliwą sąsiadkę, nawet szczekanie mojego jamniczka o 7 rano było przyczyną kłótni. I wiecie jaką zastosowałem metodę ? Pierwszy rozpoczynałem rozmowę, ot tak; dzień dobry pani....... co słychac ? ładny dzień mamy pani....... Jest dalej opierdliwa jest skłócona z całym niemalże osiedlem tylko nie ze mną. Tę samą zasadę (bądż miły dla innych a będą mili dla ciebie) zastosowałem wobec mojego nowego sąsiada przy mojej działce, i jesteśmy dla siebie super sąsiadami. A na jego temat słyszałem wiele niepochlebnych opinii. Spróbujcie ją zastosować a się przekonacie o jej skuteczności. Pozdrówka :lol: :D

rubin niby nic, a jednak sam proponujesz pluskiemu jad kiełbasiany chyba bo nie napisałeś :lol: .

pluski może to to rubina warto spróbować. Walnąć do sąsiada gadkę:

Jaki ładny dzień dzisiaj mamy. O sąsiedzie widzę, że jakiś olej nadmiarowy Pan miał i na moim trawniczku jest. Wie Pan co właśnie chciałem wystrój działki zmieniać. Dolej Pan jeszcze.

I potem dalej go w te bierki kształtować budując w ten sposób swoje otoczenie.

Gość Mąci Pajton
Proponuję w dużej ilości szczepki jeżynomaliny pod płotem - rośnie cholerstwo z prędkością dźwięku i co mały odrościk, to Ty hyc! - na jego stronę. każde śmiecenie na twoją posesję zgłaszaj policji albo straży miejskiej. Wcześniej podany pomysł z walerianą swietny. Agresywne psy można nakarmić kiełbasą z wkładką - pomysłowość lekarzy jest tu legendarna. Widzałeś kiedyś psa, który ma halucynacje? Chłopie, dla właściciela jest to armagedon! :o Możesz też dyskretnie zamówić np. lalę dmuchana, lub dać dyskretny anons towarzyski. Jeśli jest żonaty - szybko spotulnieje. Powodzenia w wojnie.

• 1 month później...

Witam Szacowne Forum

Nie zamkneli mnie tylko byłem trochę nieobecny w naszym Wspaniałym Kraju ( O QRFA aby zarejestrować auto dostałem numerek na 10 grudnia O CO TU CHODZI???) Co do sąsiada to został uniewiniony bo nikt nie widział a jak widział to nie zrobił foto lub video. Zresztą dzielnicowy przewidywał takie zakończenie :-(( Ale przynajmniej ja mam już spokój,- sra innemu sąsiadowi (dobry mój Qmpel) ale teraz będziemy mądrzejsi. (Jak Ktoś mądrze napisał "I tak do piachu" to my zrobimy "Do piachu".

Pozdr. Grzegorz