eraeste 28.11.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Witajcie drodzy, mam do Was pytanie, kupiłem baterie (kran) do kuchni, poniewaz mój poprzedni strasznie się już zacinał przy regulacji wody, no i co sie okazało, nowy kran ustawiajac uchwyt na ciepłej max wodzie ale nie puszczajac jej lub, gdy uchwyt jest do góry i woda jakiś czas leci, zawsze pierwsza regulacja wody po takiej czynnosci jest z lekkim oporem(zacina)sie, przy zimnej wodzie max, czy po srodku gdy jest ustawiona takich problemów nie ma. czy ciepła woda ma coś wspólnego takim zachowaniem przycinania regulacji wody, mówie o ustawieniu max?, bateria kosztowala 120 z deante, w hansgrohe w lazience takich problemów heh nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.11.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 a nie masz barterii która oszczędza wodę, stad ten opór przy otwieraniu na maxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eraeste 28.11.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 a nie masz barterii która oszczędza wodę, stad ten opór przy otwieraniu na maxa? nie napewno nie, i dzieje sie to tylko na ciepłej wodzie najbardziej gdy jest ustawione chwyy do konca czyli max ustawione na ciepłą, tak samo przy odkreconym odchylonym uchwytem do góry gdy leci chwile ciepła woda. przy zimnej raczej tego nie zauwazylem i jest to lekkie jednam irytujace przyciecie, tak jakby przystygała głowica po korzystaniu z cieplej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts