Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Salon i kącik jadalny - wizualizacje, prośba o ocenę i podpowiedzi

cameo

Recommended Posts

• 2 months później...

Ok wracam z nowymi ustaleniami i pytaniami :-)

No więc tak:

1. Podłoga będzie biała.

2. Rezygnujemy z półeczek w karton-gipsie tak jak radziliście. Zastanawiam się jak wykorzystać to miejsce - może jakaś wysoka grafika na wymiar? (jestem fotografem więc coś można wymyślić :-)

3. Układ mebli zostaje taki jak w pierwszym watku.

No i teraz pytanie co z tymi nieszczęsnymi sufitami.... mianowicie, po wizycie u developera okazało się że mieszkanie ma ponad 3 metry wysokości! Z jednej strony cieszy mnie to bardzo bo to niespotykane w blokach, z drugiej zastanawiam się co zrobić - chcemy zostawić to "L" w kolorze fuksji nad stołem przy kuchni, ale przy takiej wysokości, to nie będzie sprawiało takiego wrażenia jak bym chciał.

Ktoś ma jakieś pomysły jak można zagospodarować sufit? :-)

Z góry dzięki za podpowiedzi :-)

Elfir - chciałbym jednak zrobić to L bo to mi pasuje odnośnie wyrównania kolorem (jedna ściana fuksja plus własnie to L)

Rezygnujemy z pułeczek i tego sufitu bo rzeczywiście za dużo szczęścia na raz :-) Jednak mam problem że to L będzie bardzo wysokie :-( może dwa poziomy tj. nad stołem i do wysokości wejścia trochę obniżony (tak po prostu bez żadnych udziwniaczy) a nad kanapą już wysoko?