cameo 05.12.2012 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Oho, dziewczyny zostały same Nie mam zdania odnośnie tej podłogi. Pierwsza wygląda ładnie, ale nie wiem czy będzie u nas pasować. Musiałbym zobaczyć coś takiego na żywo. Znacie jakieś konkretne panele tego rodzaju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cameo 22.02.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ok wracam z nowymi ustaleniami i pytaniami No więc tak: 1. Podłoga będzie biała. 2. Rezygnujemy z półeczek w karton-gipsie tak jak radziliście. Zastanawiam się jak wykorzystać to miejsce - może jakaś wysoka grafika na wymiar? (jestem fotografem więc coś można wymyślić 3. Układ mebli zostaje taki jak w pierwszym watku. No i teraz pytanie co z tymi nieszczęsnymi sufitami.... mianowicie, po wizycie u developera okazało się że mieszkanie ma ponad 3 metry wysokości! Z jednej strony cieszy mnie to bardzo bo to niespotykane w blokach, z drugiej zastanawiam się co zrobić - chcemy zostawić to "L" w kolorze fuksji nad stołem przy kuchni, ale przy takiej wysokości, to nie będzie sprawiało takiego wrażenia jak bym chciał. Ktoś ma jakieś pomysły jak można zagospodarować sufit? Z góry dzięki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.02.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 jak zagospodarować? Wcale. Prostota jest zawsze najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cameo 22.02.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Elfir - chciałbym jednak zrobić to L bo to mi pasuje odnośnie wyrównania kolorem (jedna ściana fuksja plus własnie to L) Rezygnujemy z pułeczek i tego sufitu bo rzeczywiście za dużo szczęścia na raz Jednak mam problem że to L będzie bardzo wysokie może dwa poziomy tj. nad stołem i do wysokości wejścia trochę obniżony (tak po prostu bez żadnych udziwniaczy) a nad kanapą już wysoko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts