magdziorka24 04.12.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Witam, < Mam wielką prośbe abyście forumowicze doradzili mi i pomogli w zaprojektowaniu łazienki, ponieważ musze już rozlokować instalacje a ciągle nie wiem gdzie co umieścić aby to wyglądalo ładnie i łatwo się użytkowało. Moja łazienka jest na poddaszu wymiary to 230x420 w projekcie jest okno dachowe ale myśmy z niego zrezygnowali i dali normalne okno na ścianie koło komina. W moje łazience chciałabym aby sie znajdowały: 2 umywalki, prysznic, wanna może byc prostokatna, kibelek , pralka i może ja daloby rade zmiescic to suszarka oraz oczywiście grzejnik gdzieś na ścianie. prosze o pomoc... Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.12.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Proponuję tak:http://images46.fotosik.pl/1879/7752e24d90ca9b0e.jpg grzejnik nad wanną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelik 04.12.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Może taki układ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziorka24 05.12.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Witam,Dziękuje za fajne pomysły ale mam nadzieje że jeszcze jakieś się pojawią.Mam prośbe gdzie można zrobić wizualizację taką żeby zobaczyć ja to bedzie wyglądalo.Może jakiś program po polsku łatwy.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.12.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Na górze działu masz przyklejony wątek o programach do projektowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts