d24 01.11.2021 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2021 Mam podobny dylemat: długość przewodu ok 90m w połączeniu z nagrzewnicą 3,3kw. Mam przedłużacz 3x2,5. Czy wystarczy taki przekrój? Ewentualnie co złego się może stać w przypadku gdy na końcowym etapie dołączę cieńszy przewód (zwykły pomarańczowy) i obciąże cały przedłużacz nagrzewnicą? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 01.11.2021 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2021 Mam podobny dylemat: długość przewodu ok 90m w połączeniu z nagrzewnicą 3,3kw. Mam przedłużacz 3x2,5. Czy wystarczy taki przekrój? Ewentualnie co złego się może stać w przypadku gdy na końcowym etapie dołączę cieńszy przewód (zwykły pomarańczowy) i obciąże cały przedłużacz nagrzewnicą? Pozdrawiam.Ten "zwykły" pomarańczowy to przewód 2-żyłowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 01.11.2021 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2021 Ciekawe czym to będzie zabezpieczone, pewnie c20;-) Po co myśleć o ochronie przecież inni tak robią i nic się nie stało a samoczynne wyłączenie zasilania jako środek ochrony, kto by się przejmował. Do tego spadek napięcia wyjdzie pewnie z 10%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 01.11.2021 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2021 Mam przedłużacz 3x2,5. Czy wystarczy taki przekrój? Nie. Zdecydowanie nie wystarczy. To proszenie się o kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts