Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kwestia gustu myślę - ja na ten przykład bardzo lubię te odgłosy :) Gdy zaczyna lać jak z cebra lecimy na górę i SŁUCHAMY :) No ale domyślam się, że jestem w mniejszości ;)
  • Odpowiedzi 9,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kwestia gustu myślę - ja na ten przykład bardzo lubię te odgłosy :) Gdy zaczyna lać jak z cebra lecimy na górę i SŁUCHAMY :) No ale domyślam się, że jestem w mniejszości ;)

Nie, nie jesteś. Ja też uwielbiam odgłos deszczu, szczególnie podczas zasypiania.

Odkąd się przeprowadziliśmy deszcz nie śpiewa mi już kołysanek, bo dach dobrze zaizolowany, a okien dachowych w sypialni nie posiadam. :(

ależ ja też lubię te odgłosy;) szczególnie w dzień albo wieczorem. mniej lubię je o 2-3 nad ranem, ponieważ rozbudzają mi dwulatka, który niestety też ma okno dachowe u siebie, kolejne dziecko w drodze i co ja uczynię jak mi niedługo dwójkę rozbudzi a rano w pracy trzeba się bedzie stawić rzeskim i wyspanym?;)

wiem, ze trochę wyolbrzymniam, w bloku tez dudniło, tyle że nie w okno ale w parapet, ale poważnie zastanowiłabym się następnym razem nad oknami dachowymi w sypialniach ;)

i jeszcze jedno - pomna tego, co tu piszą narobiłam mnóstwo wyjść pod lampy, co by za mało nie było. I teraz mam za dużo, kable ze scian wystają, a tu ani potrzeby, ani sił na szukanie ani kasy na te mnóstwo lamp nie ma;) dopiero teraz widzę, gdzie lampy powinny być, a gdzie wcale nie są konieczne. kilka kabli po prostu wytnę i zaszpachluję. czyli za mało źle, za dużo też niedobrze;)

ja wyjść na lampy akurat mam dość.....tylko na początku patrzyłam na wygląd lamp a nie ich moc...i teraz miejscami mam za ciemno

Nie jesteś:)...myślałam, że tylko ja tak mam...:)

To dołączam do Ciebie. Uwielbiam leżeć wreszcie w swoim pokoju, swoim łóżku i słuchać, jak deszcz głośno uderza w szyby.:yes:

A czasami, przy suchej, mrożnej pogodzie patrzę na gwiazdy. SUPER>

Wracając do właściwego tematu: nie zrobiłabym balkonów. Nikt nie korzysta z nich. Wyłącznie ja je odwiedzam, aby posprzątać. I po co mi to było?

To ja z innej beczki :)

Czy ktoś z Was ma lub spotkał się u kogoś z ręcznikami papierowymi w łazienkach dla gości?

Przyznam szczerze, że jak idę do kogoś w odwiedziny, to zawsze mam problem, czy wytrzeć ręce w ręcznik ( szmaciany).

Sama też mam w domu ręcznik z materiału, ale jak wejdą podczas wizyty ze dwie, trzy osoby do łazienki, to ten ręcznik jest wilgotny

i wcale mi si to nie podoba, że wszyscy goście wycierają się w ten sam ręcznik ( może im też się to nie podoba i głupio im to powiedzieć).

Natomiast nie bardzo mi się podoba uchwyt na ręczniki papierowe, bo gdzie go powiesić i żeby jeszcze pasował do reszty.

Macie jakieś doświadczenia? Może jakieś zdjęcia takiego rozwiązania?

moim zdaniem lepszym rozwiązaniem jest umieszczenie na blacie estetycznego koszyka z kilkoma ładnie zwiniętymi małymi reczniczkami niż papierowe ręczniki (sorry ale kojarzą mi się z wc w macdonaldzie).

Nawet jak są położone obok czyste ręczniczki, to i tak wszyscy wycierają w ten co wisi, stąd moje pytanie.

Ale ok, sama uważam, że papierowe nie są na miejscu i nie będą wyglądać elegancko :)

Dzięki za wypowiedzi :)

Gość zanim się zorientuje, że ma pod ręką świeży ręcznik w koszyczku to tak już zdąży wytrzeć ręce w ten na wieszaku. No chyba, że go uprzedzimy wcześniej. Może koszyczek z napisem "Goście Goście"?

Edycja: Megana myślimy podobnie jak widzę...

Duś, masz rację.

Przyszły mi teraz do głowy pytania...... co zrobią z użytymi ręczniczkami goście.......................

- powieszą na wieszaczek

- a przy następnym wejściu wezmą nowy

- czy będą szukać tego który użyli :)

- i gdzie go znowu odwieszą lub położą ? :)

Jak widać niby nic, a ile znaków zapytania i jak w tym wszystkim będą czuli się goście hehehe

Co tam ręczniczki........................

Najważniejsze, że imprez się uda :)