Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Musiałabym rozkuwac kafelki :cry: :cry: :cry:

Nie wiem dlaczego u Was trzeszczy, my bez rozkucia trzeszczenia bysmy sie nie pozbyli, a z czasem kibelek moglby sie obruszac, wiec nie mielismy innego wyjscia (zawinil plytkarz).

A co bylo przyczyna tego trzeszczenia?

Pisalam wyzej - brak dostatecznego wzmocnienia geberitu.

Mój nie trzeszczał nawet przy 150 kg. Może brak podkładki, albo coś nie tak z płytami obudowy.

O boshe, ludzieska nie przesadzacie z fast foodami ?

Nie wiem. Musiałabyś zapytać mojego gościa. Ja nie pytałam. To jego sprawa, nie moja a już na pewno nie Twoja, że tyle waży.

JoShi - czy Ty chadzasz z goscmi do toalety ? :D

Mój nie trzeszczał nawet przy 150 kg. Może brak podkładki, albo coś nie tak z płytami obudowy.

O boshe, ludzieska nie przesadzacie z fast foodami ?

Nie wiem. Musiałabyś zapytać mojego gościa. Ja nie pytałam. To jego sprawa, nie moja a już na pewno nie Twoja, że tyle waży.

OMG, dziewczyno wyluzuj

Czasem nie wszystkie wypowiedzi trzeba traktowac tak smiertelnie powaznie. od jakiegos czasu zwracam uwage na Twoje posty i w wiekszosci sa raczej nieprzyjemnie!

a co do podwieszenia wc to juz zaczelam drzec czy u nas nie bedzie trzeszczec!!!

baaardzo cenny temacik- i ja też coś dorzucę

dla mnie stanowczo NIE

jasna podłoga o nierównej fakturze w kuchni nawet z lekkimi (brązowymi jak u mnie) mazajami

panele na podłodze w salonie (są u teściów i mnie wkurzają- panele nie teściowie)

tania bateria wyciągana w kuchni - 1,5r i już się popsuła

przesuwane trójdzielne drzwi prysznicowe - umyc je nie tak łatwo

terakota w salonie - bo lubię drewno

za mało gniazdek szczególnie w kuchni

stojące szafki kuchenne z półkami - ja chyba wszystkie zrobię wysuwane- szuflady albo cargo

na razie tyle jak cos mi się przypomni to dopiszę

:lol:

po pół roku użytkowania czas na narzekanie..... ;)

Nie kupiłabym mocno wyprofilowanej od srodka wanny, efekt taki ze wanna dosc spora, ale przez wcięcia w środku jest mało miejsca, zwłaszcza w biodrach :lol: . Do tego biały zagłówek i uchwyty (tak jak i wanna z firmy Ravak), wyglądają koszmarnie, jakby były ładnych kilka lat użytkowane. Są powycierane i podrapane mimo ze traktowane są w sposób normalny, nikt sie nad nimi nie pastwi :-? .

Robi sie zimno wiec teraz widze ze przydałoby sie ogrzewanie podłogowe w kuchni i wiatrołapie.

po pół roku użytkowania czas na narzekanie..... ;)

biały zagłówek i uchwyty (tak jak i wanna z firmy Ravak), wyglądają koszmarnie, jakby były ładnych kilka lat użytkowane. Są powycierane i podrapane mimo ze traktowane są w sposób normalny, nikt sie nad nimi nie pastwi :-? .

A wanna jest z akrylu ?