CodeineGirl 03.01.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Witam, jestem nowa na forum, więc witam Chciałabym prosić o pomoc odnośnie aranżacji mieszkania. Budynek, w którym znajduje się mieszkanie jest w trakcie budowy i brak jeszcze ścian działowych, więc mam niepowtarzalną okazję zaprojektowania ich samodzielnie Mieszkanie docelowo dla pary, chciałabym jakoś oddzielić część sypialnianą żeby nie robić rozkładanej sofy w pokoju dziennym, potrzebuję choć jednej większej szafy, nie potrzebuję miejsca na biurko, jeśli już to jakoś zamaskowane, np. rozkładane. Myślałam nad zmianą miejsca kuchni, a w obecne miejsce, zaproponowane przez dewelopera, wstawić łóżko i oddzielić je np. drzwiami przesuwnymi, jednak nie jestem przekonana czy nie jest tam za mało miejsca... Zastanawiam się także nad zmniejszeniem łazienki. Będę wdzięczna za jakiekolwiek rady Przesyłam zdjęcie rzutu, niestety nie posiadam innego/lepszego. Pozdrawiam Aha.... kąt ściany z oknami, górny, to 84,6 stopnia, odległość od ściany do okna balkonowego to 137,4 cm, a od ściany do okna to 103,5 cm. Szerokość okna i okna balkonowego to 150 cm. http://images42.fotosik.pl/719/0089ec3c7e3cdeef.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.01.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 http://images36.fotosik.pl/331/0fbbe75bf52213c1.jpg Zamiast ramy łózka sam materac na nóżkach.Kolorem szarym - ścianka niepełniej wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelik 04.01.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 proponuję parę układów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 08.01.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Lelik - przy drugiej koncepcji zakładamy, że nie zapraszamy nigdy znajomych lub na bardzo krótko by nie musieli korzystać z WC, no chyba że nie przeszkadza nam zapraszanie ich do zwiedzania sypialni Może to trochę inna koncepcja ale przy tak małej przestrzeni trzeba myśleć wielopłaszczyznowo. Łóżka ścielić przy tym nie trzeba a dobry stolarz by sobie pewnie z tym poradził http://www.perfect-drug.com/gallery/katalogi/salon/100486635406641820_C9mI2zg3_c.jpg Edytowane 8 Stycznia 2013 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 09.01.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Piękna sypialnia Strasznie lubie sztukaterię i fiolety. Moja też jest właśnie biało-fioletowa, ale mam jaśniejsza podłogę. I ogólnie trochę monotonniej :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 10.01.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Bardziej chodziło mi o łóżko wsuwane pod "podłogę" ale stylizacja pokoju też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 10.01.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 A widzi, ja w ogóle na to nie zwróciłam uwagi! Faktycznie się tam chowa! Bardzo fajny pomysł I ile miejsca w dzień się zyskuje. Teraz jeszcze bardziej mis ię podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts