lukasz69karolina 04.01.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 witajcie... chciałabym prosić Was o pomoc w rozstawieniu mebli w salonie dom będzie dopiero budowany - może i wcześnie zajmuję się meblowaniem, ale już się doczekać nie mogę tego etapu... a salon spędza mi sen z powiek bo nie wiem jak to zrobić... chodzi o to, że musi się z nim znaleźć stół by móc zjeść normalnie obiad - no i w razie zjazdu gości, by był rozkładany i pomieścił więcej ludzi... podsyłam rzut serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.01.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) http://images41.fotosik.pl/1895/d369c976844c72e8.jpg Edytowane 4 Stycznia 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.01.2013 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) dzięki nawet nie pomyślałam by stół postawić w tą stronę bardzo mi się podoba ale zamiast tych dwóch okienek co proponujesz, chyba dam jedno długie wąskie http://i8.photobucket.com/albums/a33/k_wiewiorka/okno_zpse8b916fb.png albo pionowe do ziemi - chyba bardziej mi pasują http://i8.photobucket.com/albums/a33/k_wiewiorka/okno1_zps7c75b749.png jak nic mądrego nie wymyśle z kuchnią, to chętnie też się poradzę tutaj Edytowane 7 Stycznia 2013 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.01.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ja tobie wrysowałam dwa pionowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.01.2013 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 aaaa... no to super :) bo myślałam że tam są takie standardowe okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 09.01.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 A czemu zrezygnowałaś z lustra? Nie wiem, w jakim stylu planujesz mieć salon, ale lustro w jadalni wygląda super. Zwłaszcza w złotej albo drewnianej ramie. Jak się dorobie domu, to chciałabym mieć właśnie tak. Ale stół okrągły, taki solidny drewniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.01.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 nie pisałam, że zrezygnowałam najważniejsze dla mnie było rozmieszczenie okien i ustawienie mebli... dopiero teraz można dalej myśleć nad "umeblowaniem" ścian a lustro zapewne się pojawi - bo powiększy jeszcze pokój, a to najważniejsze chętnie wysłucham sugestii i pomysłów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts