Mmelisa 13.05.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Monika, okna mam grafitowe ale od srodka sa biale... moj maz i tak od okolo roku gada mi w kolko ze planuje zrobic ich wymiane na drewniane, czego ja sie boje, bo wiadomo, drewniane sa trudniejsze w utrzymaniu..pcv bierzesz scierke i lecisz, a tu... Ja zaliczam sie do kobiet tych z wolnego tempa budowlanego.. wolniej a dokladniej... jezeli chce cos miec a to kosztuje, to wole poczekac i nazbierac na to, niz kupic cos tanszego, ot takie dzialanie nie mam nic do tanszych rzeczy, tylko chodzi mi o to ze jak cos mi sie podoba i chce to miec to robie wszystko zeby w jakis sposob to osiagnac. O! Monika, spokojnie, co sie odwlecze to nie uciecze popatrz u mnie dopiero na dniach beda montowane pozostale okna dachowe...mamy tylko 3 zalozone a brakowalo jeszcze 5szt;) te pieniadze przeznaczalismy na co inne... a ze w kwietniu bylismy w PL to tak z impulsem zlozylismy zamowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 14.05.2014 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Mmelisa drewniane... No ja jestem po Twojej stronie Możemy sobie ręce podać, bo ja też z tych co wolą poczekać i mieć, coś co się bardziej podoba Lusia nie wiem jeszcze jaką dachówkę, wiem tylko kolor No i uwaga... W przyszłym tygodniu zalewamy chudziaki, mąż zamówił już piasek i majstra Moja ciężka praca się opłaciła, mąż nie mógł już odkładać tego (chociaż ja przypłaciłam to uszczerbkiem na zdrowiu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.05.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 ale extra! bedzie chudziak tylko szkoda z tym uszczerbkiem u ciebie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 15.05.2014 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Mmelisa mało tego, że będzie chudziak, to bydzie też prund Mąż zaszalał i na jutro zaprosił hydraulika, co by poprawił rury przed chudziakami, a na następny miesiąc zaprosił elektryka. Jednak kobiety to potrafią najskuteczniej męża namówić na coś, czego chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.05.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Ooooo i prund do popieszczenia tez bydzie tjaaa ja tez potrafie mojego urobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.05.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Monia..ze zdjec rozciagniecie chudziaka wyglada na niedokladne.. czemu takie babole odstaja? chyba ze to jeszcze w trakcie..albo ja zle widze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 21.05.2014 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Mmelisa to było przed zatarciem i teraz wyglądają już na równe, ale dziękuję za czujność :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.05.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 ufff...bo zabojalam sie jednak szkielka mam dobre... cholerka a chcialam wymienic na nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 16.06.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Gratuluję zaistnienia w mediach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 16.06.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Brawo, brawo, brawo !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 23.06.2014 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Mam nadzieję, ze do końca roku pochwalimy się czymś jeszcze, ciężkie jest budowanie bez kredytu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 ale super! ja jeszcze tego numeru nie mam...czeka na nas w PL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 07.07.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Moniczko gratulujemy nie każdy ma okazję zaistnieć w gazecie na pewno Wasz przypadek pomoże innym którzy mają sporo dylematów z odbudową starszego budynku a to, że idzie wolniej to się chwali tym, że robicie za swoje oszczędności a nie banku!!!!! spokojnie nie od razu Krk zbudowano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 12.12.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Hej hej wpadam z rewizytą faktycznie ciężko wszystko pogodzić i dopilnować ale staram się jak mogę dobrze, że już gdzieś tam widać koniec... bo jakbyśmy dopiero mieli zaczynać to byłoby gorzej. A jak Wasze plany na przyszły rok? bo w tym to już nie bardzo uda nam się z czasem- mam wrażenie że wyjątkowo szybko ten rok przeleciał Ty też tak masz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 25.12.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 http://images68.fotosik.pl/473/6f420f9e978e7de8med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 29.12.2014 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Lusia dziękuję za życzenia. W lutym mamy ruszyć, jeśli pogoda dopisze. Ten rok zleciał błyskawicznie, nie mamy się czym pochwalić, ale ma nadzieję, że 2015 będzie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 20.02.2015 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Hej Moniczko i jak tam? Zima zima i praktycznie po zimie a jakie plany na najbliższe miesiące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.02.2015 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Tez sie witam Mam nadzieje, ze ten rok bedzie sprzyjal w kolejnych etapach wykonczeniowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 03.04.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 http://www.przedszkole-inwald.pl/wp-content/uploads/wielkanocne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 07.06.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Nie wiem czy ktoś mnie jeszcze w ogóle czyta...... czyta, czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts