Arnika 06.11.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Jakie ja tu postępy widzę I jak .. piwnica została? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 06.11.2013 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Arnika nie została, ponieważ ciągle stała tam woda. Dom obok mieszka babcia męża i u niej prawie cały rok chodzi pompa w piwnicy i jest to bardzo uciążliwe... Dlatego wolę jej nie mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 23.11.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 I teraz pytanie do forumowych ekspertów: czy ta plama to normalka? .... Strop gdy był zalewany miał w sobie wodę potem też suszy nie było a do tego mamy już jesień, więc wody sporo, temperatura niska to woda nie wyparuje musi znaleźć inne ujście i znalazła... Gdy już będzie dach ściana wyschnie:) ale musisz dać jej trochę czasu;)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.11.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Monika a bylas na stropie? widzialas jego rog? widocznie jest tam spadek i stoi woda, przez to sciana jest mokra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 24.11.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 geopax mówisz tak samo jak nasi murarze, więc mnie uspokoiłaś bardzo. Dziękuję również Tobie Mmelisko za opinię Ale cieszy ten widok, jutro kupujemy klinkier na komin i będzie ciąg dalszy akcji dach. Oby pogoda dopisywała jak do tej pory, bo łaskawa jest jesień tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 27.11.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Przyszłam z rewizytą Jeju, jaki wspaniały dom będziecie mieć! Z duszą. Uwielbiam stare domy, mają niepowtarzalny klimat. Naprawdę zazdroszczę i będę kibicować z wielką przyjemnością. P.S. Obchodziłyśmy 5 rocznicę ślubu prawie w tym samym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 27.11.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Ojej, jest jakaś awaria strony i wkleiło mi post 2 razy. Może da radę usunąć jeden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 27.11.2013 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 makowa_panienko dziękuję za komentarz, dom też mi się podoba coraz bardziej A którego ślubowaliście dokładnie, bo my 13.09. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.11.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Ojej, jest jakaś awaria strony i wkleiło mi post 2 razy. Może da radę usunąć jeden? musisz wejsc w edycje swojego postu i jest tam opcja usun post.. pozniej pod postem musisz zaznaczyc kwadracik ze chcesz nadal usunac i voila Czesc Monika.. jak prace z dachem sie maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 27.11.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 musisz wejsc w edycje swojego postu i jest tam opcja usun post.. pozniej pod postem musisz zaznaczyc kwadracik ze chcesz nadal usunac i voila Dziękuję za poradę. Zastosowałam z sukcesem Moniko, my z początku września jesteśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 27.11.2013 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Mmelisko wkleiłam zdjęcia z dziś rano Robią, robią A jak u Ciebie? Pisałaś, że masz nowe zdjęcia, wklej coś u siebie i podpatrzę makowa_panienka patrz tyle lat ze swoimi starymi wytrzymujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.11.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Monika zauwazylam wtedy jak odpisalas, ale nie wiem czemu, nie odpisalam Fotki dodalam... jak chcesz to podpatrzaj sobie... moze moje bagno wokol domu tobie sie rowniez spodoba wnetrz dostalam tylko 1 sztuke co z tego ze mam ich zrobione setki tysiace...jak ja chcialam oo tak sobie zobaczyc nowe ujecia Czekam na kolejna relacje zdjeciowa teraz u Ciebie :popcorn: nawet na za 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 10.12.2013 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 (edytowane) oj pogoda psuje nam wszystkie plany, ale i tak nie ma co narzekać, bo po kilkudniowej zimie z burzami, mamy znów jesień Może wreszcie skończą ten dach Edytowane 10 Grudnia 2013 przez monikazhr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 11.12.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Dacie rade i dach skończycie ,żeby tylko nie padał deszcz . U nas nawet nie jesień tylko wczesna wiosna:wave: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 20.12.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Witam dziękuje za odwiedziny i życzę powodzenia w przebudowie i wykończeniówce Dom jest super i ma potencjał pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.12.2013 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 24.12.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Najserdeczniejsze życzenia Cudownych świąt Bożego Narodzenia, Ciepła i wielkiej radości, Miłych oraz hojnych gości, Pod choinką dużo prezentów, A w Waszych sercach wiele sentymentów. życzą Kamila i Marcin wraz z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 24.12.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 29.12.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Piękny taras! Ładnie i szybko Wam idzie! A okna białe teraz są znów modne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 29.12.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Kwitko mnie się podobają prawie wszystkie kolory ram okien, więc mam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts