sixis 11.01.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Witam Chcę urządzić sypialnie tak jak na zdjęciach (podobny kolor ścian,paski na ścianie,żyrandol,białe łóżko 160cm,komoda i obraz). Poradźcie jak to najlepiej ustawić w takim małym pomieszczeniu,zdjęcie też w załączniku.Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelik 11.01.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Zeby sypialnia wyglądała tak jak przedstawiłaś na obrazkach, łóżko lepiej ustawić mniej więcej pośrodku ściany, ale wtedy zostaję wązkie przejście, jeżeli w kącie, to więcej miejsca się robi. Napisz jaki układ odpowiada, postaram się zrobić wizki. Rozumiem że szaf ubraniowych nie planujesz w sypialni Edytowane 11 Stycznia 2013 przez lelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sixis 11.01.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Dokładnie na środku odpada,bo się nie przeciśniemy przy ścianie,w sypialni nie będzie żadnych szaf,tylko łóżko i komoda. Z załączonych rysunków 1 jest ok (nie wiem tylko czy przodem do drzwi,czy tłem?),3 całkowicie nie pasuje,może jeszcze ustawić łóżko tyłem do okna,ale dosunąć do narożnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 11.01.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Ten pokój ma 230cm szerokości ,a łóżka sypialniane ok 220cm długości (wymiar zewnętrzny) więc tak jak przedstawił Lelik w wersji nr 1 i 2 nie ma przejścia do okna.Moja propozycja:http://img809.imageshack.us/img809/8906/xddk.jpg Edytowane 11 Stycznia 2013 przez kinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sixis 11.01.2013 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 kinka w twojej wersji też nie ma dojścia do okna(trzeba by wejść na łóżko), jest za wąsko między łóżkiem a ścianą z 2 stron,co będzie też sprawiało problem z wstawaniem i wychodzeniem...(łóżko ok 170cm szerokości,to po bokach zostanie po 30cm,nie ma szans na wstanie z łóżka i wyjście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 14.01.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Dlatego proponuje do tak małego wnętrza łózko 140x200cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.01.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 kinka - autorka wątku ma łózko 160 cm A jak już do tego ciasnego pokoju właduje się łóżko, komodę i obraz to nijak nie uzyska się wrażenia, jak na inspiracji To jak róznica między zgrabnymi a grubymi nogami w kabaretkach. Jedne wyglądaja zmysłowo a drugie jak salceson. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 15.01.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Nie chciałam tego pisać od razu,ale Elfir ubiegłaś mnie-fajne to porównanie haha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts