wikariusz 31.01.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 lelik masz racje. W dużej części mniej więcej już widzę jak to ma wyglądać -głównie dzięki Tobie (Dziękuję).Mam jednak problem z rozplanowaniem łazienki i garderoby (być może można coś pokombinować z tymi pomieszczeniami). Nie wiem czy jest sens zakładania nowego tematu dlatego odświeżam ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.02.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 w kurtkach, szalikach i ubłoconych butach będziecie biegać do garderoby by je zdjąć? Bo szafa w korytarzu była na wierzchnie okrycia, które zakłada się wychodząc z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikariusz 03.02.2013 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 (edytowane) Elfir duża szafa wnękowa była by na końcu korytarza (Ty proponowałaś tam kolejne wejście do mieszkania). Wiem, że szafa wnękowa na początku korytarza była by wygodniejsza ale zmniejszyła by powierzchnię łazienki. lelik w miejscu mojej szafy wnękowej proponowała prysznic -bardzo mi się ten pomysł podobał ale niestety nie był by możliwy do zrealizowania (ponad 6 m do pionu odpływowego) Edytowane 3 Lutego 2013 przez wikariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelik 03.02.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Wikariusz, jeszcze takie coś wymyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.02.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 lelik - dwa prysznice w tak małym mieszkaniu to chyba przerost formy nad treścią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelik 03.02.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Dlaczego? Ta mała łazienka może być dla gości np. i mieszkanie wcale nie jest takie małe:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.02.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 małe w sensie nie przestrzeni, ale użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikariusz 20.03.2016 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Hej, Wracam po 3 latach nieobecności. Przesunęliśmy nieco prace w czasie by wyprostować prawnie własność mieszkania. Czas szybko leci... Poniżej przedstawiam kolejny pomysł na aranżacje mieszkania. Główne zmiany: -wejście do sypialni od strony przedpokoju a nie salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikariusz 20.03.2016 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Dajcie proszę znać jak to widzicie, co byście zmienili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts