Krzychu1988 14.01.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Witajcie Probuje sie zadomowic na tym forum. Korzystajac z waszych doswiadczen chcialbym spelnic swoje marzenia. Stoje przed trudnym etapem w zyciu- wykonczenie i aranzacja wlasnego mieszkania. Dodam, ze to moje pierwsze kroki. Pod koniec stycznia odbieram klucze od mieszkania i wtedy wlasnie zacznie sie prawdziwa zabawa. Dlatego tez chcialbym was poprosic o rade i pomysly. Najbardziej zalezy mi na kuchni i lazience, poniewaz te dwa pomieszczenia chce wykonczyc jako pierwsze. Szukam pomyslow pomagajacych w jak najlepszym zagospodarowaniu przestrzeni, tak w kuchni jak i w lazienki. Moze macie pomysly na reszte mieszkania, ciekawe schowki, meble, jak schowac duzo rzeczy na tak malej powierzchni. Z pierwszego pokoju chcialbym zrobic pokoj do pracy, regaly, biurko do komputera i moze jakies lozko dla gosci. Drugi pokoj to sypialnia, za wyjatkiem lozka i stolika nocnego moze rowniez i tu udaloby sie cos wstawic. Z drugiej lazienki bedzie garderoba, polki i wieszaki. A co z duzym pokojem tego jeszcze nie wiem sam. Chcialbym by stal tam stol aby wspolnie moc jesc. Bede bardzo wdzieczny za Wasza pomoc. Ponizej zamieszczam projekt mieszkania: https://picasaweb.google.com/lh/photo/MPDfIf-owv8nOI1y_JROqtMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelik 14.01.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 przedstawiam swój pomysł na Twoje mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelik 14.01.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 albo inna wersja łazienki z prysznicem i powiększonym pokojem do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.01.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 (edytowane) trochę mała kuchnia.Można ją powiększyć:http://images48.fotosik.pl/558/b96c0a9d951f1d75gen.jpg Edytowane 14 Stycznia 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzychu1988 14.01.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Dziekuje serdecznie za zainteresowanie. To zupelnie inne spojrzenie na moje mieszkanie niz moje. Mieszkanie odbiore w stanie deweloperskim ale chcialbym ograniczyc burzenie scian. O przesunieciu drzwi sam myslalem. Wszystkie okna za wyjatkiem lazienki kuchni i garderoby sa do ziemi. dodatkowo scianka dzialowa w kuchni ma jedynie 100 cm wysokosci. Chcialbym zaprezentowac wam moj pmysl na mieszkanie. Prosze o krytyke . Kilka miejs zostalo pustych poniewaz nie wiem jak je zagospodarowac. Moze bedzie to dla was natchnienie do jakis zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.01.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 jak wychodzi się z kabiny prysznicowej? Albo jest umywalka albo pralka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzychu1988 14.01.2013 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Myślałem o narożnym wyjściu albo przesunięciu umywalki. Mimo wszystko wole mniejszą łazienkę a większy gabinet. Łazienkę chciałbym mieć z prysznicem. Fajnie by też było aby mieć schowek na jakieś drobiazgi. A co myślicie o kuchni, o wyspie i jej zagospodarowaniu z drugiej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzychu1988 21.01.2013 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Witajcie, kolejny weekend jest za nami. Zblizam sie do dnia w ktorym odbiore klucze. Jezdzenie po sklepach, porownywanie cen tez jest juz za mna. Szukalem tez wykonawcy kuchni i lazienki ale nadal nic godnego uwagi nie znalazlem. Znalazlem kilka programow do projektowania wnetrz i zamierzam sie nim pobawic w tym tygodniu. Jak cos stworze to napewno wam pokaze.Czekam na wasze inspiracje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.01.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Krzychu, to Ty powinieneś pokazać inspiracje, nie my... W końcu to Twoje M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzychu1988 21.01.2013 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Moje, moje ale ja jestem tylko glowa domu a szyja nia kieruje:) Ja szukam tutaj inspiracji, pomyslow i rozwiazan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.01.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Ale żebyśmy mogły podrzucić inspiracje, musimy znać Wasze upodobania kolorystyczne i stylistyczne Mogę powrzucać moje wnętrzarskie marzenia, ale pewnie nic Ci z tego nie przyjdzie Przyślij na forum szyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts